Narodowe Święto Niepodległości - 11 listopada

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Re: Narodowe Święto Niepodległości - 11 listopada

Post autor: Princi »

I ja widziałam jak taki nieletni pluje mundurowemu w twarz a on nic nie może zrobić.Chyba nie o taką Polskę walczyliśmy :roll:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Bo Policja ma za małe uprawnienia... :evil:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Jestem drugim pokoleniem po wojennym.
W czasach Mojej młodości Świętem Państwowym było 22-lipca był to dzień wolny festyny etc
Ruch Solidarnościowy ,który doprowadził do upadku Socjalizmu tak Ja nazwię Socjalizmu bo w Polsce wg mojej opinii Komunizmu raczej nie było porównując do ZSSR czy Kuby.
Po roku 1990 Polska wracała do korzeni zaczęto dobitniej Wracać do Święta Uzyskania Niepodległości 11-Listopada
Od kilku lat wzorem krajów wg NORMALNYCH zaczęto Organizować Manifestacje ,Przemarsze ,ale każde ugrupowanie SOBIE .
Wszak w jednym pochodzie Marszu nie pójdą ludzie z PO, PiS czy innego ugrupowania
bo każdy z nich jest Większym Patryjotą

Od kilku lat mamy coroczną powtórkę z ROZRYWKI

Zastanawiam się Kto ,kto wydał zgodę na po południowy Marsz gdzie od ponad miesiąca było wiadomo ,że Uczestniczyć w nim Będą Grupy Kibiców , którzy na czas owego Święta Zawarli rozejm i wszystkie SIŁY SKIEROWALI przeciw Policji BO.......

Zastanawiam się oglądając TVP -INFO , POLSAT czy TVN-24 co i dlaczego nie wyłapano tak nie wyłapano udających się na Marsz PROWOKATORÓW - wszyscy wiedzieli