DZIEŃ CHWALIPIĘTY

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: DZIEŃ CHWALIPIĘTY

Post autor: ewasz »

:lol: :lol: :lol:
To ja już Duszko a`propos młodości się lepiej nie będę wypowiadała :lol: :lol:
No chyba, że duchem - to tak :lol: :lol:
:serce:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Margotko - a semestry mlodosci to jak przeskoczylas :?: ze tez od razu do starosci Cie zanioslo :lol: powroc;;;;; i dokonaj tego co nie zdazylas :!: ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Ewciu o czym Ty piszesz :roll: :shock:
Tobie zanim ktoś powie nie to będzie w siódmym miesiącu ciąży ;) :twisted:
działasz jak ,,lukstorpeda " :?
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

Tereniu w przedszkolu eksternistycznie :?
;) :lol: :lol: :lol:
Idę już od Was :mrgreen:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

basiat pisze:Ja się dzisiaj niczym nie pochwalę......
Ale niestety i nikogo nie pochwalę........ Wiecie co :?: , zauważyłam, że potrafimy w każdym temacie pokazać swoje charaktery... :( Przykre to bardzo. Jak odnalazłam całkiem przypadkiem to forum, bardzo sie ucieszyłam. Nie znałam nikogo, z nikim nie wymienialam wiadomości na PW, każdy był równy........Niestety im dłużej tu jestem , zmieniam zdanie. Okazuje się, że są równi i równiejsi. Zawiść, uszczypliwości, dokuczanie i obrażanie jest na porządku dziennym. Jasno widać kto, komu kibicuje, kto jest przeciw komu. Ludzie opanujmy się, to nie ring. Jesteśmy tu chyba dla przyjemności, a nie po to , żeby knuć czy szukać zaczepki. Robi się coraz częściej nieprzyjemnie. Niby nic takiego, ale nie możemy popuścić w żadnym temacie.
Czasem aż boję się wejść w tematy, gdzie są stali bywalcy, żebym nie została potraktowana arogancko.....
Otwórzmy swoje :serce: :serce: na wszystkich jednakowo. Czyż nie byłoby wtedy przyjemniej :?:
Pozdrawiam wszystkich jednakowo serdecznie w niedzielne popołudnie :kwiat: :kwiat:
Basiat
Basiu :kwiat: każdy ma taki charakter jaki pokazuje, a że każdy ma inny, to i dobrze. Gdybyśmy mieli jednakowe, to dopiero byłaby jatka. Z tą zawiścią i dokuczaniem, to z lekka przesadziłaś. Ja osobiście i uważam, że są i inni, którzy nikomu nie kibicują, i nie szukają zaczepki. Czasami zdarzy się nie jednemu z nas ironizować z przymrużeniem oka, ale uważam, że to żadne dokuczanie. Nie ma równych i równiejszych, tylko każdy wybiera sobie temat taki jaki mu odpowiada i nie widzę w tym nic złego. Gdybyśmy nawzajem zaczęli sobie słodzić, to forum umarło by z nudów. Tak więc troszeczkę adrenalinki nie zaszkodzi ;) :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I jeszcze jedno, przestańmy czytać między wierszami :oops:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Uważam, że obydwie Basie :kwiat: :kwiat: macie rację w pewnym sensie ;) :D Fajne z was dziewczyny [ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Basiu :kwiat: nie chcę ciągnąc dalej tego tematu. Ja wyraziłam swoje zdanie- bo tak czuję, Ty wyraziłaś swoje- bo czujesz inaczej. Oczywiście, ze ile osób, tyle charakterów i zachowań. Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii.
Po to jest FORUM. Oczywiście trochę adrenalinki nie zaszkodzi, ale adrenalinki z kulturą.....
Pozdrawiam Basiu
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Sloneczko:-) pamietam doskonale jak rok temu pidalam ze jestem na forum juz 4 miesiace:-) potem ty napisałas ze konczysz roczek:-) cieszlismy sie wszyscy:-) ja dostalam sloneczko:-) ty pomeranczowy kolor:-) dzisiaj to wszyscy mogą tylko nie ja:-) obrazki wklejaja wszyscy:-) mnie się wytyka:-) inni kopiuja z nernetu i fejsa:-) mi się to wytyka:-) o co chodzi:-) :-)
ODPOWIEDZ