Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Podciągam wasz wątek w górę, to może szybciej znajdzie się jakaś pani chętna do podróży z wami. Chyba najlepiej dwie Pozdrawiam i życzę dużo chętnych do podróży.
Nie przejmuj się Gerard, na pewno uzbiera się spora grupa was na miejscu. Nie będziecie się we dwóch rehabilitować. Szkoda tylko, że nie jedzie z wami żadna pani Ja bym z wami pojechała , ale nie mam przydziału. Na pocieszenie
Mario szkoda że tu na forum jest nas tylko 2-ch którzy jadą w tym terminie, ale mam jeszcze cichą nadzieję że do soboty ktoś jeszcze tu dołączy jak nie to trudno innych kuracjuszy pozna się na miejscu
OjOj halohalo jak wcześniej wysłałem zapytanie to nikt nie odpisał a teraz jesteśmy w prawie najwyższym notowaniu, hehe. Przyczyna: Sobieszowo zamiast Sobieszewo