Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aqula ja musiałam mieć te wyniki o których piszesz i ksero zostało w ZUS-ie , ale moze w innych województwach jest inaczej.
W Lublinie można wysyłać pocztą .
Aqula, ja byłam w ZUS-ie osobiście ze wszystkimi wynikami dotyczącymi bezpośrednio moich dolegliwości.Pani przyjęła wniosek od lekarza i sama na miejscu skserowała wyniki badań. Po tygodniu dostałam zawiadomienie, że mam sie strawić na komisji ( szumnie brzmi, a jest jeden lekarz). Na komisję czekałam 2 tyg. To był styczeń, a do sanatorium pojechałam w czerwcu. pozdrawiam
ja składałam wniosek pod koniec wrzesnia ,komisję miałam w pazdzierniku a wyjazd do sanatorium luty 2015
żadnych dodatkowych badan nie musiałam robić (krew rtg czy mocz ) tylko przedstawiłam na komisji całą dokumentacje dotyczącą schorzenia ruchu i to wszystko
Pozdrawiam
Aqula, najlepiej na twoje pytanie odpowie Ci Sztani . Jeśli nie wejdzie w ten wątek, to napisz do niego na PW, on jest zorientowany w tym temacie i zapewne Ci pomoże. Pozdrawiam