Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek Wszystkim
A tu , jak zwykle, na bogato......Kawusia już była......No, w miare obudziłam się......Tak mozna powiedzieć......A teraz jedzonko. Małgosiu też uwielbiam jajecznicę i z....i bez. Ale widzę, ze już tylko tłuste talerze po jajecznicy zostały
Słoneczko pożarło wszystko.....
życzę smacznego do śniadania i dobrego dnia
Basiu to nie ja wszystko ....zżarłam [ obrazek zewnętrzny ]
Ja dzisiaj taka głodna jestem, ze bym talerzyki wylizała...a ty mówisz, ze są tłuste Czyli ktoś inny dokończył tą jajecznicę
no nie , moje Panie , która schowała jajecznicę pod stolik , przez grzeczność nie wspomniałam nic , ale jak Basiat powiedziała , że nie ma, to poszłam szukać i co