Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie
27 listopada jadę właśnie do tego ośrodka, i tak czytam i widzę że nie ma jednej opinii, jest albo bardzo źle albo bardzo dobrze. Nie mogę się już doczekać aby wyrazić własną opinię.
To mówisz że pociągiem. Też miałem taki plan ale nie dam rady ośmiu godzin w pociągu wysiedzieć i muszę autem. Jeszcze dziś lub jutro zadzwonię do ośrodka żeby wiedzieć co ze sobą muszę zabrać, jakby nie było to nie szpital 20 km od domu.
Jadę pociągiem bo nie mam auta, nie mam prawa jazdy i nie dla mnie taka długa jazda autem - choć podróż pociągiem też do krótkich nie należy. Może podzielisz się informacjami które uzyskałeś w ośrodku? Jeśli to nie tajemnica oczywiście. Co do towarzystwa to też mam taką nadzieję bo wiadomo, że to bardzo ważna rzecz. Powoli zaczynam się oswajać z myślą o wyjeździe, mam nadzieję że damy radę
Jako że to mój pierwszy taki wyjazd, chciałem dowiedzieć się rzeczy podstawowych takich jak:
bankomat - mają na miejscu
lodówka - w każdym pokoju
basen - ja też będę w nim siedział więc czepek klapki i ręcznik duży
czajnik - dostępny na korytarzu 24 godz na dobę
internet - dostępny wifi
I najważniejsze, prochy muszę na zapas bo nikt mi tam nic nie wypisze.
I to tyle, wiem że to trywialne pytania ale, nauczyłem się że nawet najprostsze i najbardziej oczywiste odpowiedzi często bywają zaskakujące.
Witam
Ja też mam skierowanie na turnus 27.11.2012 r. na 24 dni na rehabilitację po zwichnięciu kostki i złamaniu nogi.To też mój pierwszy taki wyjazd. Ja jadę z centrum Polski, mam ok. 250 km drogi.