Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny,mogę dołączyć do Was? Może mnie zmobilizujecie,codziennie obiecuje sobie,że od jutra.... A w klubie zawsze łatwiej,odchudzanie może nie tak konieczne,jak rozruszanie kości- rdzewieje
Witajcie kobietki kochane
Ćwiczenia? Odpadam Nie nadaję się do niczego
Wczoraj zaczęłam ćwiczyć brzuszki a dziś mój kręgosłup dziękuje mi za to silnym bólem
A chciałam być taka ....ach........
Teśko nie zniechęcaj się. Stopniowo przyzwyczajaj mięśnie do wysiłku. Po kilku tygodniach systematycznych
ćwiczeń(do pierwszego bólu) sam organizm będzie domagał się ruchu. Bolące tzw zakwasy, to normalne objawy nie przyzwyczajonych do wysiłku grup mięśni. Nie zapominaj o rozgrzewce.
Obserwuj zwierzęta . Np kota czy psa. One zaczynają się ruszać po rozciągnięciu wszystkich mięśni .
Pozdrawiam
witajcie potwierdzam to co napisał Dzi! Mój piesek też zaczynał dzień od ćwiczeń rozciągajacych kręgosłup, rozruszania usztywnionych łapek. fajnie było to obserwować . a swoją drogą , jaki ten instynkt musi być silny, że zwierzęta same wiedzą co im służy, szkoda że my zapominamy o tym w naszym zabieganym życiu...pozdrawiam wszystkich forumowiczów z południa Polski zaśnieżonego też
Dziewczyny ,co to za narzekania że boli,brać mi się tu zaraz do ćwiczeń i nie poddawać się ,jakby Was zmotywować hm... blisko bal sylwestrowy trzeba zmieścić się w małą czarną co Wy na to? pozdrowienia.