Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Fiona, kupiłam juz bilet do Cieplic, nie ma odwrotu trzeba jechać po nowym roku pakowanie i w drogę. Jeżeli masz ochotę ze mną spędzic podróż to bede wsiadała w Ostródzie ubrana w niebieska kurtke. Mozesz do mnie pomachać z okna to wsiąde do twojego przedziału
Jola54 pisze:Witam, czy poza Fioną i mną nikt w tym czasie nie jedzie do Cieplic. Jadę do Sanatorium po raz pierwszy i myślę, że miło by tak długą podróż z kimś spędzić. Pozdrawiam