Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wyjścia nie ma trzeba jechać , najgorzej że kiepska pora jakby to było lato, wiosna lub wczesna pora jesieni to było by super zawsze gdzieś by sie wyszło a tak zostaje siedzenie w pokoju rano ciemno popołudnui wczas ciemno . Mężowi nawet nie mówię jakie warunki gotów zrezygnować i dopiero problem .
Lucy27...więcej optymizmu,Inowrocław to bardzo ładne uzdrowisko,piękne tężnie od niedawna podświetlone...miły widok dla oczu piękny duży park zdrojowy,stawik który zawsze trzeba przemierzyć aby dojść do tężni...a poz tym będziecie mieli wszystko na miejscu bazę noclegową,zabiegową,jedzenie.Ja będę musiała po to" wszystko dochodzić",ale cieszę się że w końcu doczekałam wyjazdu.Więcej radości...a będzie dobrze pozdrawiam.
Na górze działu masz przeglądarkę.
Wpisz w nią Inowrocław-Kujawiak.....jest dużo ocen tego ośrodka.
Ja byłam na leczeniu poszpitalnym i jestem zadowolona.
Witam w sanatorium Kujawiak byłam 2 razy z ZUS. I nie dlatego moja opinia jest negatywna o tym ośrodku. Zabiegi w porządku chociaż trzeba na niektóre dochodzić. Tylko te posiłki! ochyda i jeszcze uważali ,że za te pieniądze co otrzymują to i tak dobre/a pieniądze naprawdę b. duże/Ale jeśli jedzie się z mężem to przynajmniej nie jest się w pokoju z przypadkową osobą i to jest ten plus.Inowrocław o tej porze roku to nie rewelacja, zresztą pewnie jak wszędzie. Szaro , buro brak słońca. Ale należy mieć nadzieję że będzie ok. Pozdrawiam
Mirabella ja wiem ,że jest przeglądarka ale opinie się zmieniają jak i warunki w sanatoriach. Jak wcześniej jechałam do Iwonicza Zdroju do Sanatorium Ekcelsior były o nim negatywne opinie ja trafiłam do niego po remoncie i byłam zadowolona. Jedzenie mi nie przeszkadza bo to nie wczasy a bułkę i cos do bułki można dokupic Byle w pokoju było czysto i zabiegi były ok poto się jedzie Pozdrawiam
Wróciłam z senatorium i dzielę się wrażeniemi. Jedzenie było znośnie dało się wytrzymać bez podjadania jak dla mnie za mało surówek. Co do jakości wykonywanych zabiegów nie mam zastrzeżeń tylko godziny kiepsko rozplanowane przykładowo 3 zabiegi ale rozłożone na cały dzień rano o 7,05 basen, godz 12,55 kąpiel perełkowa a okłady borowinowe godz 19 dołożyć do tego śniadanie 7,30 obiad 12,30 kolacja 17,30 to rozkichany był cały dzień. Dla mnie przerażająca była ilość wykonywanych zabiegów - praca rehabilitantów na 2 zmiany . Mieszkałam w Kujawiaku na 2 piętrze pokój znośny ale łazienka koszmar , brak kabiny prysznicowej,nie było ani kotary ani jakiegokolwiek brodzika . Stało sie na płytkach do ściany przymocowany był prysznic.Jak brało się kąpiel zalana cała łazienka a co za tym idzie równiez pokój. Inowrocław jako miasto podobał mi się park tężnie - piękne chciałabym tam pojechać w lecie Jeżeli są jakieś pytania chętnie odpowiem.