Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Tak w ogóle to jadę pierwszy raz i im bliżej terminu wyjazdu, tym bardziej jestem niezorganizowana. Nie wiem co pakować, na co zwrócić uwagę itd..... Też tak macie?
Masz jeszcze trochę czasu do wyjazdu, poczytaj w różnych tematach - sporo rozważań : co zabrać do sanatorium.
Aby nie powtarzać może wpisz w szukaj: bagaż, albo ubranie czy co zabrać .
W dziale "na każdy temat" trochę tematów jak zapakować, a nawet jak oddzielnie wysłać walizkę
Boże Narodzenie będziesz miała pod koniec turnusu, na pewno przyda się bardziej świąteczna
Pozdrawiam.
Jestem zielona w temacie sanatoriów. Owszem, trochę sobie poczytałam, ale wciąż wszystko, co przyswajam jest nowe i zastanawiam się po kilka razy, czy aby na pewno tak jest, jak czytam. Zawsze wydawało mi się, ze jeżdżą tam schorowani emeryci, a nie tak aktywni ludzie, jak ja, a tu prosze....
Im bliżej wyjazdu, tym baczniej trzeba zacząć śledzić wcześniejsze wpisy. Postaram się.
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2012 17:00
Mam skierowanie do Białego Orła od 4.12.2012 .Jestem po operacji kręgosłupa i boję się jechać własnym samochodem w tak daleką drogę.
Mieszkam na trasie Warszawa - Lublin 60 km od Warszawy chętnie pokryje koszty przejazdu .
Bardzo proszę o wiadomość gdyby Pani wiedziała coś o wolnym miejscu .
Odpowiednie obuwie to do wielu wyjść dziennie na zabiegi odległe o kilkaset metrów(w centrum Iwonicza).
W przeciwnym kierunku to tylko kontakt z przyrodą. Obiekty sportowe, fragmenty skoczni narciarskiej,
po drodze żródło wody mineralnej. Kilka tras do długich spacerów.
Witam! Niestety, na razie nie słyszałam, aby ktoś wybierał się własnym samochodem. Osoby, które zdołałam namierzyć wybierają się busami jednej z dwóch dostępnych linii z W-wy Zachodniej. Obecnie ja również myślę o takim sposobie dotarcia na miejsce. Jeżeli będę wiedziała o tym, że ktoś wybiera się autem, oczywiście odezwę si e do Pana. Pozdrawiam!grzegorz56 pisze:Witam Panią ,
Mam skierowanie do Białego Orła od 4.12.2012 .Jestem po operacji kręgosłupa i boję się jechać własnym samochodem w tak daleką drogę.
Mieszkam na trasie Warszawa - Lublin 60 km od Warszawy chętnie pokryje koszty przejazdu .
Bardzo proszę o wiadomość gdyby Pani wiedziała coś o wolnym miejscu .
A przy okazji proszę o bardziej dokładne namiary. Ja również mieszkam w pobliżu trasy W-wa - Lublin. Może przynajmniej do W-wy udałoby nam się dotrzeć razem