Stróże Centrum Rehabilitacji im. Ojca Pio 27.11.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bommer
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2012 16:10

Re: Stróże Centrum Rehabilitacji im. Ojca Pio 27.11.2012

Post autor: bommer »

Ok, jak powiedziałem już jestem. Wysłałem zaproszenia ale nie wiem czy do dobrych ludzi :)
gori_gori
Na forum od: 05 lis 2012 21:37

Post autor: gori_gori »

Witam,
Mój tata też jedzie na turnus 27.11.2012 dojazd fatalny, bo pociągiem z katowic z przesiadką w Krakowie... W ZUSie powiedzieli mu, żeby w sanatorium być jak najwcześniej więc pewnie będzie jechał na noc, a później kimał na dworcu. Byłabym wdzięczna za każdą wiadomość na temat tego ośrodka i pobytu tam pozdrawiam [email].com
bommer
Kuracjusz
Kuracjusz

gori, nie słuchaj zus-u bo daleko nie zajdziesz, w ośrodku kazali być pomiędzy 7.00 a 18.00 bo w innych godzinach nie przyjmują. Co do kimania na dworcu to wątpię żeby tam był dworzec otwarty na noc, pewnie jak w każdej pipiduwie będzie tylko daszek i dwie ławki.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

gori_gori ja również jadę z Katowic z przesiadką w Krakowie więc jeśli chcesz to możemy się z Twoim tatą skontaktować telefonicznie i razem jechać w tym samym przedziale, podróż nam szybciej minie na rozmowie.
bommer
Kuracjusz
Kuracjusz

Wiedzę że niewielu szuka informacji na temat ośrodka
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Widocznie nie wszyscy tacy ciekawscy jak my ;) albo się wstydzą i czytają z ukrycia lub ''idą na żywioł'' i nie interesują ich opinie. Jedno wiemy na pewno bommer: będzie nas dużo więcej niż liczy ''nasza paczka'' .
bommer
Kuracjusz
Kuracjusz

Jadę pociągiem. Niestety nie postawię auta na nogi przed wyjazdem więc pociąg mi pozostał. Siedem godzin na plastikowych taboretach |:)
nieco_brzydki_Michal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2012 20:18

Post autor: nieco_brzydki_Michal »

Info na temat dworca w Stróżach: całodobowo otwarty jest bar na dworcu, kuchnia nawet znośna i tania. Z tego co mi wiadomo można w wyjątkowych przypadkach przyjechać do ośrodka poza wyznaczonymi godzinami, bo zawsze jest ktoś na portierni. Należy jedynie uprzedzić telefonicznie. Odległość od dworca do ośrodka to ok 500 metrów. Po wyjściu z dworca należy kierować się drogą na wprost (po prawej będzie kościół) dochodząc do drogi głównej i skręcić w prawo. Zaraz za stadionem jest budynek ośrodka, nie sposób zabłądzić.

Jesteśmy tu od tygodnia, większość z negatywnych opinii o tym miejscu to mity! Zatem nie należy demonizować pobytu w tym miejscu. Chcecie wiedzieć coś więcej - pytajcie.
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rozumiem, że jeśli przyjadę do ośrodka po 13.00 to nie będzie problemów? Każda Twoja opinia jest dla nas ważna :) pokoje, zajęcia,basen - jak to wszystko wygląda?
Dzięki za info :)
Może napisz w temacie ''oceń sanatorium''.
nieco_brzydki_Michal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2012 20:18

Post autor: nieco_brzydki_Michal »

Rozpisałem się nieco w dziale "oceń sanatorium". Zapraszam!:)
ODPOWIEDZ