czy w sanatorium można się zakochać?
-
forumowicz
Re: czy w sanatorium można się zakochać?
Zosiu. Marne szanse. Pań jest przynajmiej 3 razy więcej od Panów i jak obserwuję te Panie które są bardzo w potrzebie to biorą jak leci i tak dla wszystkich nie wystarczyZosia pisze:Trochę spuścimy z wymagań i od chłopaków się nie ogonimy![]()
![]()
Znam przypadek gdzie Pani, taka 50-tka, ładna, zgrabna czarnulka przyjechała w konkretnym celu i na dodatek z przyzwoleniem męża (tak w każdym razie twierdziła- bo mąż całkowity impotent) i... i pojechała wściekla bo mimo wielu zabiegów nie udało się zrealizować planów. Ta więc Zosiu spuszczenie z tonu na niewiele się zda bo często decyduje przypadek, a zaklepany facet to zaklepany i muj ci on.
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Zosiu droga. Ja już jestem w tym wieku, że mi się nic nie wydaje. Piszę to co widzę, a nie to co mi się wydaje, ze widzę. Przecież ja nie twierdzę, że wszystkie Panie jadą do sanatorium po sex bo to bzdura, ale całkiem spora grupka jedzie między innymi po to- z różnych przyczyn. Dodam jedynie, że aby kuracja była pełna to powinna być pełna. Mówią o tym głośno na pogadankach w sanatoriach lekarze, psycholodzy i nikt się z tym nie kryje. No nie, niektórzy się kryją.Zosia pisze:Hej czy Ty aby nie jesteś ciut zarozumiałyPrzecież od dawien dawna wiadomo, że to kobiety wybierają a Wam się tylko wydaje, że to Wy.
-
forumowicz
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Zosiu. Samo życie, jedym w głowie sex innym wystarczy dyskusja o sexie, a jeszcze innym w głowie procenty ha, ha, ha.Zosia pisze:Oj chciałam się z Wami trochę podroczyć bo i ja dobrze widzę i od wielu lat wyjeżdżam i trudno dyskutować o sprawach oczywistych ale Max z tymi procentami to przecholowałeś
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6