Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 09 lis 2012 17:00
Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Po rozmowie z kolegą , który właśnie wrócił z tego sanatorium myślę skorzystać z firmy przewozowej podobnie jak Pani.
Kolega dotarł na miejsce z przewożnikiem NEOBUS . Wyjechał w nocy o 0.30 i był na miejscu o 6.00 . Nie wiem jeszcze jak dojadę o tej godzinie
do Warszawy z Garwolina . Jest jeszcze trochę czasu , może uda mi się coś wymyślić .
Proszę o odpowiedż, o której godzinie Pani planuje wyjazd do Warszawy i z jakiej miejscowości ? Pozdrawiam.
julia pisze:Świetnie! Zanim wyjedziemy, utworzymy wirtualną grupę znajomychNa miejscu będę chodziła i pytała: a Ty może jesteś Gaba, a Ty Jacekk?
![]()
Do zobaczenia!
Na facebook'u trzeba utworzyć wydarzenie..
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

Gdy dzwoniłam w sprawie rezerwacji, powiedziano mi, że najlepiej zacząć ok. 2 tygodnie przed wyjazdem. Powiedziano też, że lepiej telefonicznie, bo nie płaci się i można odwołać bez zobowiązań, a przy rezerwacji w W-wie należy wnieść opłatę, a w przypadku rezygnacji dostajemy tylko część kwoty.
Myślę, że w przyszłym tygodniu sprecyzuję swoje plany.
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz

na rozkładzie jazdy jest autobus Warszawa Zach. o godz 20:55 .z Garwolina . Jestem ciekawy czy Pani zaplanowała godz wyjazdu .
Pozdrawiam serdecznie .
-
grzegorz56
- Nowy Kuracjusz