Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dziubek pisze:witam chcialabym dowiedziec sie na temat starych lazienek w Naleczowie jak tam jest ja mam turnus od 5.12.2012 jestem z Walbrzycha
Ja jestem z Jedliny-Zdroju, i dwa dni po Tobie zaczynam turnus w Bryzie w Dźwirzynie. Szkoda, że nie wysłali nas w jedno miejsce Zawsze to raźniej w podróży A tak wysłali nas w dwa różne rejony Polski
Dziubek w tym temacie na pewno znajdziesz kogoś kto jedzie do Nałęczowa, tylko nie wiem czy przez Kołobrzeg jest trochę .... bliżej, dlaczego sam nie założysz tematu -Nałęczów z datą pobytu, będzie prościej, pozdrawiam
witam chcialam sie dowiedziec czy ktos byl w Naleczowie w starych lazienkachjakie sa pokoje itd .Nic na ten temat nie moge znalezc,jade pierwszy raz i troche sie denerwuje jade z Walbrzycha-czekam na wiadomosci
WITAM PONOWNIE CZY NADAL NIKOGO NIE MA CO JEDZIE DO ARKI KOŁOBRZEG ALBO MOŻE KTOŚ JUŻ TAM BYŁ TO MOŻE PODZIELI SIĘ WRAŻENIAMI BARDZO PROSZĘ ODZYWAJCIE SIĘ ....... POZDRAWIAM ....