Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pytanie do osób z województwa łódzkiego, czy może ktoś wie jaki jest obecnie okres oczekiwania na komisję i na kiedy przydzielany jest ewentualny wyjazd???
SELENE DZIĘKI.
W piątek idę do lekarza pulmonologa. Tak czytam te Wasze wpisy i widzę że nie ważne który lekarz wystawia skierowanie. Specjalista czy rodzinny. A moja rodzinna powiedziała mi że do ZUS lepiej od specjalisty, bo lepiej na to patrzą. Ale jak chcę to nie ma problemu, ona też mi wystawi. No ale już umówiona jestem z moją pania dr pulmonolog. Jestem tylko ciekawa jak zus. Bo widzę że Principiante odrzucili. No, ale trudno. Co będzie to będzie. Jak nie spróbóję to mogę tylko żałować.
Hana lekarz Rodzinny wypisuje na podstawie dokumentów od specjalisty lub specjalistów musisz posiadać całą dostepną dokumentację swojej choroby i leczenia . (ksero potwierdzone) Dwa razy wypisał mi Lekarz Rodzinny a raz specjalista z jednakowym skutkiem .Princi odmowiono z jakiś konkretnych powodów( nie znam ich )ale w innych przypadkach może być;;;. stan chorego nie pozwala na rehabilitacje gdyż grozi pogorszeniem stanu zdrowia .składaj nie czekaj .oczekiwanie w pomorskim ZUS na komisję około 3 tygodnie podobnie pewnie w innych .
Sztani , ksero potwierdzone ... przez kogo ? zazwyczaj przedkłada się dokumenty w oryginale do wglądu, a osoba zainteresowana ( np lekarz orzecznik) jak chce je mieć w swoich aktach poświadcza sobie na skserowanym dokumencie za "zgodność z oryginałem" . Ja zawsze dokumentacje medyczną przedstawiam w oryginale , mam ze sobą kserówki też .