Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.
Może ktoś z podlasia wybiera się w tym terminie do sanatorium w tym terminie?? W związku że dojazd do tego uzdrowiska jest dość trudny szukam osób do towarzystwa w podróży jeżeli ktoś własnym samochodem by jechał chętnie dołożę się do kosztów. Proszę o kontakt na priva lub tel 502538642
Witam, jadę do sanatorium Glinik do Wysowej 27. 01 2015 do 17 .02 2015
wyjezdzam z woj. mazowieckiego...mam sporo przesiadek
do Warszawy Zachodniej , z Warszawy do Krakowa pociagiem Intersity, a z Krakowa PKS ...mam nadzieje ze bedzie prosto do Wysowej lub do Gorlic
Moze ktos jedzie w tym terminie?
Witaj Ela Ty dzwoniłas dzis do mnie tak ? jest dwa autobusy z Krakowa do Wysowej pierwszy koło 12 tej drugi chyba kolo 18 tej strona "Wojadzer tur coś Takiego sprawdz Pozdrawiam
tomaszsanat pisze:Witaj Ela Ty dzwoniłas dzis do mnie tak ? jest dwa autobusy z Krakowa do Wysowej pierwszy koło 12 tej drugi chyba kolo 18 tej strona "Wojadzer tur coś Takiego sprawdz Pozdrawiam
ta firma przewozowa nazywa się Voyager na ich stronie internetowej jest cały rozklad jazdy i jeżdza z Krakowa do Wysowej
Witam, dostałam skierowanie do sanatorium Biawena, w Wysowej Zdrój od 04.02.2015 do 25.02.2015, może ktoś jedzie z Warszawy i mógł by zabrać , oczywiście odpłatnie.
Jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium nie mam pojęcia co z sobą zabrać niezbędnego, proszę o jakąś podpowiedź pozdrawiam [email].pl