Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zabiegi zaczną się od poniedziałku , w sobotę wizyta u lekarza i zlecenie zabiegów , u pielęgniarek odbiór kart w poniedziałek ( może w niedzielę ), ale nic nie stracisz na 100 %
Dzięki za info Dziś albo jutro zaatakuję kasy biletowe.Jak się wyrobię to pojadę 30, a jak nie to najwyżej w sobotę.Wyobraz sobie,że do chwili obecnej nie mam koncepcji co ze sobą zabrać.Latem wezmiesz parę szmatek i jest ok,a zimą?..Nie jestem zwolenniczką zabierania całej szafy,ale zimowe ciuszki trochę miejsca zajmują,a ja do atletek nie należę.Z wyjazdu też się cieszę,ale z przygotowaniami na pobyt 3 tygodniowy mam problem..acha ...a przewidują tam żelazka?..Wiem...wezmę ogromną walizkę,do której zapakuję Ciebie Jedziemy?
Oj dopiero teraz przysiadłam Mam w ręku świeżutki "paragon" na PKS w dniu 01.12 na godz.8:30.Nie wyrobię się na wcześniejszy termin.Będe na 17:35 w Krynicy.Margot, a co to znaczy,abym nie wysiadała na ostatnim Pozdrawiam
witam ! czy któś jedzie z lubelskiego do Krynicy Zdrój sanatorum wojskowego od 6 grudnia bo ja jadę 6 rano z Lublina autobusem , a może jedzie ktoś autem