Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam nadzieję że i ja wrócę do kolejki po weryfikacji.Dobrze by było.Zanim wyczytałam że moje skierowanie odesłano do weryfikacji, byłam daleko w kolejce, ponad 23tys. osób przede mną.Zimą mogę mieć problem z dostaniem urlopu.Wiosną miałabym mniej problemów w pracy.Pozdro....
Witam oczekujących. w kwietniu 2011 złożyłam wniosek w Mazowieckim NFZ. Po czterech mies. dostałam pisemną informacje nr. w kolejce 82420 czas oczekiwania ok. 22 miesięcy. Na dzień dzisiejszy nr. 18800. Jestem już po weryfikacji . Na wniosku( podejrzałam) sa wymienione miejscowości ustka, świnoujście, kołobrzeg, dąbki. Czy ktoś ma podobny nr. (endokrynologia) pozdrawiam.
Ja też jestem z Mazowieckiego NFZ wniosek wysłałam 4 miesiące temu i cisza, żadnego pisma że jestem zarejestrowana. Dzwoniłam owszem skierowanie jest. Więc nawet nie mogę sobie popatrzeć w przeglądarce jaki mam nr w kolejce bo nie znam nr skierowania. A dodzwonić się do naszego NFZ to trzeba mieć dużo cierpliwości i szczęścia. Słyszałam że teraz czeka się u nas 24 miesiące.
Hej. Faktycznie szału nie ma ale coś się posunęło. Mam teraz 32852. Albo to kwestia aktualizacji danych listy oczekujących albo faktycznie tak wolno sie to posuwa. Pozdrawiam
Witam! W podlaskim czeka się jak widać z pisma ,które wczoraj po miesiącu od złożenia otrzymałam 20 miesięcy . Zdecydowanie w podkarpackim sytuacja najlepsza więc albo się przeprowadzić albo na razie zapomnieć Pozdrawiam
Witam! Czy propozycja miejscowości w piśmie do weryfikacji jest decyzją ostateczną -wie ktoś może ? U mnie już wpisali miejscowość -nie za bardzo mi się podoba -miałam mieć ze wzg. zdrowotnych morze a tymczasem są góry.Jakby złośliwie na przekór.Ale skoro już są góry to wolałabym zmienić miejscowość na inną.Mieliście podobną sytuację ? Napisałam prośbę ,którą chcę dołączyć do wniosku.Tylko czy uwzględnią ją?