Busko zdroj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jas_wedrownik
Na forum od: 29 sty 2015 15:48

Re: Busko zdroj

Post autor: jas_wedrownik »

Dziękuję za informacje. Wziąłem je pod uwagę i zdecydowałem, że pojadę :). Mój pobyt w Słonecznym Zdroju rozpoczyna się w połowie lutego w ramach pakietu medycznego. Myślałem o marcu, ale akurat do końca lutego trwa promocja na ten właśnie pakiet. Zdam relację po powrocie.

Pozdrawiam
Jaś!
jas_wedrownik
Na forum od: 29 sty 2015 15:48

Post autor: jas_wedrownik »

... mam jeszcze jedno pytanie, czy na wyjazd brałaś ze sobą coś specjalnego, co jest wymagane przy wykonywaniu któregoś z zabiegów ? W recepcji Słonecznego Zdroju dostałem informacje, że zalecane jest zabranie dokumentacji medycznej.

Pozdrawiam
Jaś!
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!
Nie sądzę,że trzeba coś specjalnego zabierać ,może tylko ubranie sportowe do korzystania z Cardio.

Życzę miłego pobytu

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

czasem warto zabrać swój czepek na basen aby nie kupować a poza tym obowiązkowe klapki, które i na kąpiele i na borowiny się przydają.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Witam.
Przeglądam wpisy i dużo osób wyjeżdza do Buska. Wpisy zdecydowanie pozytywnie. Myślę ,że i ja po majowym pobycie w ,,Marconim,, też dorzucę miłe dopiski,które będą przydatne.Będzie to mój pierwszy, w tym rejonie, sanatoryjny pobyt.

Na dzisiaj miłego czasu dla tych ,którzy tam się już znajdują,bedą w najbliższym czasie/Tobie Jaś też/ i tym którzy przeglądają stronę. :) :D :)
ODPOWIEDZ