Dobre sanatoriumw Ciechocinku
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 58 razy
- Podziękowano: 53 razy
Dobre sanatoriumw Ciechocinku
-
forumowicz
Re: Dobre sanatoriumw Ciechocinku
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Jeżeli nie szukasz luksusu a decydujące są zabiegi, to polecam Szpital Nr1 w Ciechocinku. Cała baza zabiegowa na miejscu, czysto, cieplutko, na jedzenie też nie można narzekać
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu w wybranym przez Ciebie ośrodku
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- OliwiaPIECH
- Na forum od: 08 gru 2012 16:37
__________________________________________________________________________________________________________________________________________mix pisze:Zosiu,proponuję Ci "Pod tężniami". Byłem w ubiegłym roku. Praktycznie nie musisz wychodzić z obiektu. Wszystko na miejscu. Często poza sezonem bywają promocyjne oferty pobytu. Będziesz zadowolona. Pozdrawiam.
Znajomy był, a zatem i ja potwierdzam: DOBRĄ OPINIĘ!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ja dopiero wróciłam z Ciechocinka i polecam Szpital Wojskowy ,lub Sanatorium Wrzos .Jeżeli chodzi o zabiegi tak jak masaż lub inne to patrz przez ile minut one będą wykonywane ,bo ja miałam 5 min masaż to szkoda kasy .A co do rozrywek to bardzo polecam Szpital Wojskowy ,Stodołę i Uroczą bardzo dobrze grają ale sala jest za czasów Gierka a cha polecam Pałacyk ale tylko w Soboty niedaleko Uroczej on się nazywa Targon . Ciechocinek jest super
-
Zosia
- Przyjaciel forum

Nooo, mam nieco inne zdanie na temat Ciechocinka. Ciechocinek był super, ale ładnych kilka lat temu. Obecnie, zwłaszcza porą zimową gdy nie ma tych dywanów kwiatowych, gdy nie działają tężnie, grzybek, a jeszcze jeżeli się przejdzie koło dawnego sanatorium wojskowego "Wiarus"- talna ruina robiąca przygnębiajace wrażenie, lub drugi taki potężny obiekt naprzeciwko "Wrzosa" stojący w ruinie, porośnięty chwastami, resztki dawnej kawiarni po pożarze, naprzeciwko Grzybka i stoi takie straszydło już kilka lat, dworzec kolejowy do którego nie dojeżdżają żadne pociągi, ale soi i straszy swoim wyglądem i jeszcze znalazło by się więcej taki "kwiatków". Nie ma się czym zachwycać. Dzisiaj, zimową porą Ciechocinek to taka zwykła, szara mieścina w której jest mnóstwo sanatoriów i nic po za tym.Ciechocinek jest super
Co do "Wrzosa" to zgoda. Byłem w tym roku i potwierdzam. Jest to obiekt po remoncie, pokoje ładne, przestronne, jedzenie smaczne, jest nawet basenik w którym popływać za bardzo się nie da, ale popluskać i owszem, jest kawiarenka, gdzie można potańczyć 4 razy w tygodniu i to całe, zimowe atrakcje Ciechocinka.