Szczawno Zdrój od 14.02.2011
Szczawno Zdrój od 14.02.2011
Wybieram się do Szczawna Zdroju do Domu Zdrojowego.Proszę o opinę o tym sanatorium.Pozdrawiam 
Re: Szczawno Zdrój od 14.02.2011
Witam,dzisiaj wróciłam z sanatorium "Azalia"w Szczawnie zdroju."Dom Zdrojowy" jest zaraz obok,rozmawiałam z wieloma osobami ze Zdrojowego.Rewelacji tam nie ma,pokoje wymagają remontu jednym słowem się sypią,nieszczelne okna,wyposażenie pokoi standardowe.Proszę pamiętać,ze jesli pokoj się nie spodoba to nie zwlekajac prosic o zmianę,maja obowiązek dac inny.To samo dotyczy drugiej osoby w pokoju,jesli nie odpowiada prosic o przeniesienie gdy np.ta osoba chrapie.Posiłki skromniutkie i nie ma zabiegow na miejscu tylko trzeba dojsc do zakładu przyrodoleczniczego co w okresie zimowym stanowi pewien klopot.Najpiękniejszy jest tam hol w ktorym odbywaja się czesto roznego typu koncerty.Warto iść potanczyc w doborowym towarzystwie,spacerki bo Szczawno jest teraz w piekej scenerii zimowej co zrekompensuje niedoskonałosci Domu Zdrojowego.Mam tez jednak nadzieje,ze Pani bedzie wszystko odpowiadalo czego serdecznie zycze i podreperowania zdrówka.jesli są jeszcze jakies pytania chętnie odpowiem.
Jade na turnus od14.02.2011 do Domu Zdrojowego przy ul. kolejowej14.Moj pociag jedzie z Poznania. Mam nadzieje iz mimo zlych opini nie bedzie tak zle
Witam i bardzo dziękuję za informację.Interesowało by mnie czy są łazienki w pokojach,ale jeśli nie to też trzeba przeżyć.Pozdrawiam
Witaj Jaga!!!
Jeżeli chcesz mieć pokój z łazienką to musisz jechać do Domu Zdrojowego dzien wcześniej i zapłacić za dodatkowa noc 40zł...i...(kawka dla recepcji)
Bo pokoi z łazienkami jest mało.Więc kto pierwszy ten lepszy.Co do warunków to są masakryczne.Pokoje obskórne.Jedynie hol wejściowy prezentuje sie okazale,bo jest po remoncie.Poza tym zabiegy w 80% są w Zakładzie Przyrodoleczniczym do którego trzeba dojść 500m.Jedzenie było pod psem.Każdy chodził po zaopatrzenie do sklepów lub do barów.Ceny w sklepach zreszta tez sa duże.Budynek położony co prawda przy małym parku,ale zaraz przy drodze,krórą jeździ codziennie około 20000 aut na dobę.Więc powietrze do bani.Na parterze budynku jest kawiarnia gdzie codziennie są wieczorki taneczne.Wejście płatne codziennie było po 5zł/osoba.Pomimo tego zyczę udanego,wesołego pobytu w super gronie.Bo to one może poprawic wrażenia z pobytu w tym obiekcie.
pozdrawiam i życzę zdrówka
Jeżeli chcesz mieć pokój z łazienką to musisz jechać do Domu Zdrojowego dzien wcześniej i zapłacić za dodatkowa noc 40zł...i...(kawka dla recepcji)
Bo pokoi z łazienkami jest mało.Więc kto pierwszy ten lepszy.Co do warunków to są masakryczne.Pokoje obskórne.Jedynie hol wejściowy prezentuje sie okazale,bo jest po remoncie.Poza tym zabiegy w 80% są w Zakładzie Przyrodoleczniczym do którego trzeba dojść 500m.Jedzenie było pod psem.Każdy chodził po zaopatrzenie do sklepów lub do barów.Ceny w sklepach zreszta tez sa duże.Budynek położony co prawda przy małym parku,ale zaraz przy drodze,krórą jeździ codziennie około 20000 aut na dobę.Więc powietrze do bani.Na parterze budynku jest kawiarnia gdzie codziennie są wieczorki taneczne.Wejście płatne codziennie było po 5zł/osoba.Pomimo tego zyczę udanego,wesołego pobytu w super gronie.Bo to one może poprawic wrażenia z pobytu w tym obiekcie.
pozdrawiam i życzę zdrówka