Centrum Rehabilitacji KRUS w Horyńcu Zdr.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
cz-anna
Na forum od: 04 wrz 2009 15:16

Centrum Rehabilitacji KRUS w Horyńcu Zdr.

Post autor: cz-anna »

Świetne Sanatorium.Jesteśmy już w tym OŚrodku 2 raz. Profesjonalna i życzliwa obsługa, pełny serwis zabiegów na miejscu poza kąpielami borowinowymi i siarkowymi,które są po drugiej stronie ulicy w Sanatorium finansowanym przez NFZ. Obok basen, sauna, jaskinia solna i siłownia (trochę słabo wyposażona)
A sama gmina Horyniec to mała, schludna miejscowość wraz z okolicą usytuowana na Roztoczu. Czysto, porządek i dużo kwiatów...można wypocząć i nieźle się podleczyć.
zadowolony31
Na forum od: 12 lut 2015 11:45

Re: Centrum Rehabilitacji KRUS w Horyńcu Zdr.

Post autor: zadowolony31 »

Też polecam CRR KRUS w Horyńcu. Byłem z zoną w 2014 prywatnie, 2 tygodnie. Jestesmy bardzo zadowoleni. Miła i profesjonalna obsługa, bardzo dobre zabiegi, borowina siarka. No i basen.... cudowny, mozna korzystać bez ograniczeń. Bardzo dobra kuchnia, baza hotelowa. Cisza, spokój, czyste powietrze. Juz zarezerwowaliśmy na 2015 rok
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sanatorium dobre, tylko dojazd do Horyńca jest kiepski.
forumowicz

Pink ,

ale Ty jesteś pesymistycznie nastawiona/y do życia, kurczaczki , daj się pocieszyć , takie fajne posty :) :kwiat:

...chociaż moje motto na dziś ......... , ale moje życie to nie tylko portal :D

miłego dnia :kwiat:
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

To prawda sanatorium super, ale dojazd tragiczny.To nie pesymistyczne nastawienie, ale prawda Żeby dojechać do Horyńca. Trzeba się sporo nagimnastykować. :!: :kwiat:
forumowicz

w to, że to prawie koniec świata i problem z dojechaniem , to przez moment nawet nie wątpiłam :kwiat:
forumowicz

ela-ela pisze:To prawda sanatorium super, ale dojazd tragiczny.To nie pesymistyczne nastawienie, ale prawda Żeby dojechać do Horyńca. Trzeba się sporo nagimnastykować. :!: :kwiat:
Zwłaszcza, gdy się nie ma swojego auta i zdrówko nie tęgie.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Horyniec to dla mnie najwspanialsze sanatorium, nigdzie nie spotkałam takich zabiegów, opieki personelu i ich oddania. Polecam zwłaszcza borowinę (ponoć najlepszą w Polsce) i basen siarkowy z gimnastyką. Byłam wprawdzie z NFZ ale z tych zabiegów korzysta też KRUS. Byłam wprawdzie pod koniec pięknego lata i mieszkałam w Modrzewiu ale w luksusowym Krusie i zima niestraszna.
Pozdrawiam Horyniec i życzę równie udanego pobytu. :kwiat:
forumowicz

Witam na forum :)

Jadę na turnus 19 listopada z Krakowa . Jedzie jeszcze Ktoś ? Dojazd faktycznie kiepski , raźniej byłoby zatem w dwie lub kilka osób :)
ODPOWIEDZ