Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, przebywałam wraz z mężem w m-cu styczniu w Sanatorium "Maria" i mam w związku z tym parę uwag. Otóż sam budynek cudowny, pokoje czyste, jedzenie mało urozmaicone - ogórki kiszone i papryka na śniadanie to nieporozumienie. Personel medyczny (pielęgniarki) cudowne, natomiast czas zmienić lekarza, pacjenta przyjmuje około 2,5 min., nie wnikając w przebieg choroby pacjenta, po prostu niezatapialny. Co do personelu na rehabilitacji, to na 6 z plusem zasługuje pani Agnieszka z czterokomorówki, która jest aniołem, wytłumaczy na czym polega zabieg, cierpliwa, wyrozumiała z uśmiechem na twarzy, druga osoba to pani Kamila na borowinie i pan Jacek, zgrany duet, pogodni, życzliwi i bardzo obrotni. Natomiast pani masażystka z pokoju nr 16 zamiast masażu to wykonuje głaskanie. Reasumując przydała by się większa kontrola na niektórych zabiegach.