Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W lubelskim NFZ wniosek możesz składać następnego dnia po przyjeździe...ale nie wyjedziesz wcześniej zanim nie minie 18 msc.od powrotu z sanatorium.Bardzo skrupulatnie jest to liczone.
mmaria pisze:Fajnie by było a masz już jakieś doświadczenie, gdzie byłaś... ja byłam w Ciechocinku Zdrowie i w Iwoniczu Biały Orzeł, było okej
Trochę doświadczenia mam
Z NFZ byłam w Krynicy - Patria i Busko - Willa Zielona
Z Zus Polańczyk Amer - pol , i Plon i Rymanów - Kasztanowy Dwór
W Iwoniczu byłam prywatnie w Wiśle.
Nie mam specjalnych wymagań co do miejsca. W górach podoba mi się Ustroń, jak dostanę nad morze też będę zadowolona.
Dzieki mi chodzi przede wszystkim o dobre zabiegi zawsze korzystam z kriokomory jest super.... ale z Twoich pobytów który pobyt uważasz za super... chodzi o zabiegi.. pozdrawiam
astrid pisze:W lubelskim NFZ wniosek możesz składać następnego dnia po przyjeździe...ale nie wyjedziesz wcześniej zanim nie minie 18 msc.od powrotu z sanatorium.Bardzo skrupulatnie jest to liczone.
Dzięki za odpowiedź. Własnie mi chodziło o to czy nie odrzucą wniosku , że za wcześnie itp. A że 18 m-cy to wiem
pozdrawiam