Sanatorium Gryf Połczyn Zdrój;)

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 20

Sanatorium Gryf Połczyn Zdrój;)

Post autor: Ela46 »

Witam serdecznie wyjeżdżam do sanatorium Gryf w Połczynie Zdroju ;) Proszę o opinie;) Dziękuję;)
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Re: Sanatorium Gryf Połczyn Zdrój;)

Post autor: tofiko2 »

Byliśmy z mężem w listopadzie tydzień w pakiecie "Zdrowie dla seniora" i wróciliśmy bardzo zadowoleni.Pokoje po remoncie czyste,jedzenie bardzo dobre,baza zabiegowa super no i piękny park do spacerowania.Tańce w lokalu obok sanatorium.My na pewno tam jeszcze zawitamy .Życze udanego pobytu.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Podzielam opinię tofiko....W Gryfie jest super. Byłam tam dwa razy i chętnie pojadę po raz kolejny. Dla mnie zabiegi są najważniejsze a te mają rewelacyjne.Pokoje o różnym standardzie , jedzenie dobre, okolica piękna. Ja lubię te klimaty. Wierzę że wrócisz zadowolona czego z całego serca życzę.
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dziękuję za opinie ;) POZDRAWIAM;)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Ja też byłam dwa razy i byłam bardzo zadowolona,podzielam opinię przedmówczyń. Zawijania borowinowe całościowe i solanka są rewelacyjne i w ogóle wszystkie zabiegi są dobre,personel miły ,basen na miejscu,można korzystać odpłatnie z zabiegów w Spa a także z
sauny.Jak ja byłam to tańce były również w Gryfie na parterze no i obok w Hopferówce.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Ela 46 w jakim terminie jedziesz ja mam też wyjazd do Gryfu 25 maja ale ze wzgledu na hospitalizacje mam
termin przesunięty opinie są w dziale oceniam sanatorium są pozytywne też będziesz zadowolona będę czekać za Twoimi postami
o Gryfie szkoda że nie razem pozdrawiam życzę udanej kuracji :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj grazynamackowiak ja jadę od 21.04
Awatar użytkownika
Gabi13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2017 20:53
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Gabi13 »

Witaj grazynamackowiak ! Dziękuję bardzo za informacje...już wiem jak się przygotować do pobytu i mam nadzieję,że będzie fajnie,chociaż pora trochę mniej łaskawa :( :( :( :( :( ale damy radę....piszę tutaj bo nie wiem jak odpisać na Twoją wiadomość prywatną haaaa... :Pozdrawiam :kwiat: a co tam niech będzie może wiosnę przyniesie :lol:
Awatar użytkownika
Gabi13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2017 20:53
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Gabi13 »

Witam nocną porą :D Jade z NFZ niestety ,wiem,że trzeba więcej płacić za pokój i opłatę klimatyczną wnieść.Zawsze mówię,że kuracjusze "poszpitalni" nie płacą i oddychają naszym powietrzem opłaconym haaa...oczywiście żart :lol: Dziękuję za info :serce:
ODPOWIEDZ