WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: malgorzatas »

Tak ma podpisany z Budowlanymi to wiem na 100%...
Nie wiem jak wygląda ZUS..ale chyba też ;)
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37

Post autor: kristi »

Dziekuje bardzo . Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Życzę cierpliwości w oczekiwaniu na przydział..pozdrawiam :kwiat:
hania555
Na forum od: 17 mar 2015 18:50

Post autor: hania555 »

Małgosiu, sprawdzałam już ewentualne połączenie z Poznania i jest bezpośredni PKS do Krynicy wyjazd o kolo 22 na miejscu o 8 rano bo wiesz z tymi bagażami to będzie ciężko z przesiadką. Przyznam że chciałam jechać do Kołobrzegu bo to blisko i większość obiektów ma basen a tam chyba nie ma ale jak piszesz że jest o.k to już się cieszę pozdrawiam Hania :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiem Haniu :kwiat: o tym połączeniu...ale to jest autobus co ma tylko peron u nas...on jedzie albo z Koszalina albo ze Szczecinka..Biletu w kasie nie kupisz ..możesz zadzwonic i zarezerwować...ja zawsze sie bałam że mnie nie zabierze :(
dlatego jade PKP...zawsze można pochodzić..a tak siedzisz całą noc...ja nie namawiam zrobisz jak chcesz..ale ja nadal polecam PKP
możesz wysłac walizki do sanatorium i nie dźwigasz..zawsze tak robię..teraz byłam w Kolobrzegu...to wysyłałam 2 walizki i zapłaciłam 50zł...opłaca sie i warto
jestem po operacji kolana i tez mi ciężko tachać te walizki... :(
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17

Post autor: Hana51 »

Hania :kwiat:
Małgosia ma rację. Pociągiem o wiele lepiej. Wysiadasz w Krakowie i masz autobusów bez problemu. :D
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

xzibi pisze:
iwon28 pisze:Witam, dostałam teraz przydział przy numerze 351. Mam skierowanie do uzdrowiska Solinka w Polańczyku 18 kwiecień do 9 maj. Cały dzień drogi z wielkopolski :evil: . Odesłałam skierowanie z prośbą o pobyt nadmorski. Zobaczymy czy uwzglednią. Pozdrawiam oczekujących
Nie chcę krakać i obym się mylił ale NFZ toleruję odesłanie skierowanie z ważnych powodów osobistych bądź choroby a taki powód, że chcę pobyt nadmorski może
nie wystarczyć :( i obyś nie miała w ogóle z wyjazdem problemów w tej sytuacji .
Hej, zapomniałam dodać iż odesłałam skierowanie razem z zaświadczeniem od lekarza z informacją,że przy moim schorzeniu bardziej wskazany jest pobyt nad morzem. xzibi mam nadzieję, że mi nie wykraczesz problemów z wyjazdem...... :kwiat:
hania555
Na forum od: 17 mar 2015 18:50

Post autor: hania555 »

Małgosiu i Haniu dzięki za cenne informacje i rady, martwi mnie tylko że opinie o tym sanatorium nie są zbyt fajne ale może za bardzo przeżywam bo jak wiecie to mój debiut w wyjazdach do sanatorium :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17

Post autor: Hana51 »

hania555 pisze:Małgosiu i Haniu dzięki za cenne informacje i rady, martwi mnie tylko że opinie o tym sanatorium nie są zbyt fajne ale może za bardzo przeżywam bo jak wiecie to mój debiut w wyjazdach do sanatorium :kwiat:
Nic się nie martw. Będzie dobrze i z takim nastawieniem wyjeżdżaj. Krynica jest piękna. Jest gdzie chodzić. Byłam tam co prawdz ponad 10 lat temu ale bardzo dobrze ją wspominam. Dziś może być tylko lepiej. I jak fajne towarzystwo to wszystko masz. :D :D :D
Ja mam w tym roku Ciechocinek i o tym sanatorium też krążą różne opinie ale co będzie to będzie. Cieszę się że wogle jadę.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Haniu:-) nie sluchaj co ktos mowi i nie czytaj nie pochlebnych opini:-) Krynica jest super:-) Patria tez wiec gloea do gory i niczym sie nie martw:-) pamietaj ze usmiech i dobre slowo dzialaja cuda:-) klimat my robimy:-) tam nie moze byc żle:-) :-)
ODPOWIEDZ