Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grażynko życzę Ci pięknej pogody i super towarzystwa oraz oczywista udanych zabiegów:) Ja byłam na początku maja w Iwoniczu witałam tam prawdziwą wiosnę
A mój numerek skoczył na 20739, chyba zaskoczy mnie zima:)
pozdrowionka dla wyjeżdżających i czekających:)
beab pisze:Grażynko życzę Ci pięknej pogody i super towarzystwa oraz oczywista udanych zabiegów:) Ja byłam na początku maja w Iwoniczu witałam tam prawdziwą wiosnę
A mój numerek skoczył na 20739, chyba zaskoczy mnie zima:)
pozdrowionka dla wyjeżdżających i czekających:)
beab zima bywa piekna.W domu czas zima plynie powolutku,taki wyjazd zima to jak elektrolit dla akumulatora.
ibizko mowie ci jaka jestem ciekawa kiedy i gdzie dostaniemy przydzial ,czym blizej tym bardziej zzera ciekawosc ,niewiem jak ty ale ja sie doczekac nie moge
aniag pisze:ibizko mowie ci jaka jestem ciekawa kiedy i gdzie dostaniemy przydzial ,czym blizej tym bardziej zzera ciekawosc ,niewiem jak ty ale ja sie doczekac nie moge
Aniag i Ibizka czytajac wasze posty mam tak zwanego czuja ze fielki brat NFZ da Wam okazje spotkac sie w realu i razem wyjedziecie do tej samej miejscowosci trzymam kciuki.Jeszcze jedno pytankodo anig to ile oczek Ci dzisiaj dokladnie ubylo,bo teoretycznie powinno tyle samo co mnie ...............................nigdy nie bylam mocna z rachunkow ale tym raze nie moge sie doliczyc