Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
16.03.2013 jadę do sanatorium Fala w Stegnie ,jeśli ktoś tam był proszę o informację jak tam jest -jakie warunki zamieszkania,jaka baza zabiegowa ...i ogólnie jak tam płynie czas po zabiegach, co można zwiedzić,gdzie i jak spędzać czas po zabiegach pozdrawiam.
witaj - ja bylam tam w styczniu dwa lata temu jedzenie super ,pokoje moga byc pochodzic jedynie nad morze , internet tylko odbiera z wifi kolo recepcji rozrywki zero tancow zero chyba tylko raz byly, w zimie obled moze latem jak dzialaja knajpki sa turysci jest znosnie , zwiedzac mozna Krynice morska i okolice pozatym zostaja spacery i nudaaaaaaaaaaaaaa ale to wszystko uzaleznione od tego co kto by chcial acha jest maly barek na dole na piwo blisko .
Witaj mercedes , tego właśnie się obawiałam,a co z zabiegami czy są na miejscu, dużo ich przepisują i takie jakie sie chce, chodzi mi głównie o masaże...a co z tym basenem, czy to tylko basen na lato...czy w pobliżu są inne sanatoria które mają basen.. jeśli coś na ten temat wiesz proszę o informację ...dzieki
Witam.Dużo świeżych informacji znajdziesz na stronie IPON - gdzie na turnus .
Osobiście byłam tam latem,basen jeszcze był w remoncie,ale już działa i jest to basen całoroczny.
Co do zwiedzania to masz w zasięgu ok,50 km Trrójmiasto i Malbork.Dużo bliżej Sztutowo z muzeum Sztuthof,Mikoszewo.
Termin masz dość fajny,bo w marcu może już ładnie świecić słoneczko.A reszta to już zależy od Ciebie,zabieraj dobry humor no i o ile możliwie bądz tam w godzinach rannych i poproś o polój dwuosobowy w budynku A.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Aha,zapomniałam wszystko masz na miejscu.Są to budynki połączone łącznikiem,troszkę zagmatwane te przejścia,ale po kilku dniach załapiesz.I pamiętaj jak czytasz opinie to na wszystko bierz poprawkę,bo niektórzy upiększają ,a niektórzy bardzo ganią.A ja byłam dość zadowolona i z chęcią skorzystałabym z rehabilitacji w tym ośrodku.
witaj Gosica tak jak Danna55 pisala zabiegi na miejscu odnosnie masazy chyba nie bardzo chetnie daja moze cos sie zmienilo a reszta zalezy jak kto sobie posciele tak sie wyspi ja juz wiecej nie chcialabym tam jechac poniewaz po zabiegach nuda totalna ale jak ktos lubi spac lub czytac oki gdyby wifi jeszcze dzialalo w pokojach oki ale tak nie jest napewno wyzywienie super no i zabiegi - pozdrawiam
Dzięki za informacje ,na pewno będą przydatne.Wydaje mi się ,że morze o tej porze tez może być fajne, lubię spacerować woda mnie uspokaja no i zabiegi na miejscu resztę dopracuję sama.Pozdrawiam was dziewczyny,wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Bylam w sanatorium fala w Stegnie bylo fajnie ale trzeba trzymac klase sa wspaniali ludzie,trzeba sie szanowac bo rozne sa sytuacje .Rechabilitanci to wspaniali ludzie maja dar do wsparcia kazdego czlowieka tylko trzeba sie szanowac .MILE POZDRAWIAM TCH CO POZNALAM!!