Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
czy ktoś z Was wybiera się do Sanatorium MSW w Kołobrzegu turnus 13.07 - 3.08.2015 r. ? A może ktoś tam był i może coś więcej opowiedzieć ?
Proszę o kontakt GG [nr] albo e-mail [email]
Pozdrawiam
Kasia
Ostatnio zmieniony 03 maja 2018 22:30 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Witaj Catherinax3
Najlepiej być wcześnie rano, wtedy możesz uniknąć tłoku.Mnóstwo kuracjuszy przyjeżdża pociągami.Z tego co mi wiadomo pokoje są dwuosobowe i trzyosobowe.Zabiegi są już od 7 rano i najczęściej kończą się przed obiadem.Wszystko zależy od pań,które planują zabiegi.
Pozdrawiam
mhm, no dobrze ; D
a powiedz mi, jak tam jest z wiekiem tych kuracjuszy ; )
bo nie ukrywam, że troszkę ogarnia mnie strach , gdyż mam 19 lat i nie wiem jak tam będzie