które uzdrowisko jest najweselsze?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Ewelina
Na forum od: 10 sty 2011 16:57

Re: które uzdrowisko jest najweselsze?

Post autor: Ewelina »

Polecam Ciechocinek... o każdej porze roku i dla każdego. Wybór ośrodka jest ważny... pytanie co nas interesuje? Dla wymagających - Szpital Uzdrowiskowy Nr.1 /Stare Lazienki/ obiekt po generalnym remoncie z b.dobrą bazą zabiegową, w centrum, wszędzie blisko.. a imprezy - w zasięgu 10min większość lokali... super atmosfere, ładne pokoje, dobre jedzonko, miła, sympatyczna obsługa... Ev,,
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

bobka2 pisze:
MAX pisze:dobrze gadasz! jadę w lipcu do Ciechocinka! pałac Targon! polecam noclegi niedrogie 190zł pokój 1 os,można utargować na 120zł
Max nie ściemniaj ;) to Ty wcale nie bywasz w domu? :lol: a może dostałeś aut od żonki ,wyglada na to ,że sanatoria to Twoj dom :o
:D :D :D Bobka brawo...moje gratulacje :D :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Każdy z kuracjuszy ma wyrobioną opinię i swój ulubiony kurort. Ostatnio głośno o Kołobrzegu...,że numer 1 dla zakochania się. Czy Kołobrzeg to również najweselsze uzdrowisko ?
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

W ubiegłym roku byłam dwukrotnie w Inowrocławiu,w marcu i wrześniu,a już zarezerwowałam tam pobyt od 6 maja.Czyli mozna ,jak można ,i dwa razy pojechać.
Inowrocław jest bardzo sympatycznym miejscem,ale chyba raczej dla tych,co lubią mniejsze kurorty,niż np.Ciechocinek.Wprawdzie i tu co obiekt,to są tańce ,kawiarnie,ale wydaje mi się,że jest tu mniejszy zgiełk i hałas,niz przy 'grzybku '.Jest za to fajny staw przy tężniach,z mostkiem,który stanowi rodzaj deptaka.Jest też tam muzyka Indianska ;na żywo",kilka straganów z różnościami i spacerujący kuracjusze.A jest ich też niemało.A najlepiej to przekonac się osobiście,bo warto.
Awatar użytkownika
Mirabella
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 20:55
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Mirabella »

Popieram Narewkę......też wolę Inowrocław.
.... Ciechocinek jest przereklamowany.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Polecam Ustroń górski np''Róża'',Rosomak''zabiegi super a atrakcji niemało,wspomnę też o Szczawnicy i pięknym ośrodku ''Budowlani''miła obsługa,jedzenie pierwsza klasa,zabiegi na nowych urządzeniach i nie muszę chyba dodawać że piękna okolica :D
ODPOWIEDZ