Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hana nie wiem,czy tak jest.
Ja na wszelki wypadek pilnuję,zeby mieć wpisane choroby współistniejące.
Z lekarzami w sanatorium też jest różnie,nie mamy wpływu na kogo trafimy, ale zawsze można próbować delikatnie coś zasugerować.
Delikatnie bo się obrażają
Czytają , czytają tylko że przeczytają to co chcą przeczytać. We wniosku miałam zaznaczone uzdrowisko podgórskie i górskie a dostałam nizinne( Nałęczów), poprosiłam o zmianę terminu i miejsca dostałam nadmorskie( Kołobrzeg). Ot i tak czytają i trzymają się tego co napisane.Wpisane miałam tylko schorzenie kardiologiczne a p. doktor w sanatorium spytała mnie ( pierwszy raz mi to się zdarzyło) jakie zabiegi chcę mieć i na co? Dała co chciałam i NFZ zapłacił. I gdzie tu zasada jakaś????
Może w każdym oddziale jest inaczej?
Ale na zdrowy rozum to powinni czytać.
No a wnioski wstępnie kwalifikuje lekarz,teoretycznie wie co robi
Ale w każdym zawodzie można trafić na wredotę lub słabszy dzień decydenta
A, ja bardzo lubię jak w sanatorium lekarz mnie pyta co ja chcę byłam kilka razy i wiem co mi służy
No i ja tak się cieszę każdym wyjazdem,że dopóki mnie ktoś lub coś ostro nie wkurzy to jestem zadowolona.