Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No ja tam Krzysiu Cię rozumię, bo do tanga trzeba dwojga ))) a może do Ustronia, ja tam też sama.. Trekingowe sobie zakupiłam na górki i pagórki, kawkę do termosiku )) Pozdrawiam ze słonecznego dziś Gdańska i życzę udanego pobytu: kuracji, kawek itd...
Stokrotka uffff toż życie/samopoczucie mi ratujesz...piszę, piszę,pytam... i nikt w tamte rejony się nie wybiera? Netu nie ogarniają? Jadę 24 IV do Elektrona chciałam do Równicy, ale nie można mieć wszystkiego.. Kiedy jedziesz i jakiego sanatorium?