Wybieram się do Krynicy ale sam
Re: Wybieram się do Krynicy ale sam
- Krzysiekkkk35
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2015 14:07
Jak pech to pech...niestety nie będzie nam dane wspólne wędrowanie.Jadę od 19 lipca ,ale w pobliżu Elektrona będę zakotwiczona.W Orliku -możesz sobie tam wdepnąć przy okazji spacerków.Elektorn jest ciut niżej niż Orlik.Atena pisze:Stokrotka uffff toż życie/samopoczucie mi ratujesz...piszę, piszę,pytam... i nikt w tamte rejony się nie wybiera? Netu nie ogarniają? Jadę 24 IV do Elektronachciałam do Równicy, ale nie można mieć wszystkiego.. Kiedy jedziesz i jakiego sanatorium?
Marne to moje szansestokrotka pisze:Maria -zauważ że większość z nas się wycofała -a to za sprawą odległości od Krynicy.Masz duże szansea jeszcze większe jak pojedziesz nad morze i zaprosisz tam Krzysia
- Krzysiekkkk35
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2015 14:07
Kolego ! załatw sobie skierowanie na zabiegi --do 5 zabiegów można.Potem wyszukaj sanatorium gdzie te zabiegi będziesz mógł mieć wykonane w ramach NFZ-mozesz szukać i nad morzem. Jak znajdziesz dzwoniąc tam to wysyłasz skierowanie poleconym i dalej już z płatka.Szukasz na własna rękę noclegów na kwaterach .Czyli -jedziesz -opłacasz zakwaterowanie i wyżywienie a zabiegi masz darmowe i dochodzisz na nie.Omijasz kolejkę w NFZ i masz towarzystwo sanatoryjneKrzysiekkkk35 pisze:Może dostane z NFZ jaką dotacje na masaże.![]()
![]()
![]()
![]()
Albo-próbuj z ZUS -boś młody chłopak to i pracujący -więc masz sanatorium po pozytywnym rozpatrzeniu w tempie przyśpieszonym .