Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
administrator pisze:Duże czy małe to pojęcie względne
Narzekania są ogólne, często tu publicznie na forum ale też i do mnie na PW. Oczywiście nicków nie zdradzam.
Ale sprawność działania to jedno, a treść to drugie.
Wydaje mi się że przydało by się niektórym uświadomić że działanie forum(szybkość) w dużej mierze zależy od łącza odbiorcy
i zasobów sprzętowych Ale pewnie takie rzeczy większość już wie
Jacku, w pierwszym poście napisałem - dotyczy działu "Na każdy temat" - turystyczne więc zostaje jak najbardziej oraz inne tematyczne.
Co do moderacji... z postami łamiącymi regulamin spokojnie poradzę, nie ma ich wiele, raczej chodzi o uniknięcie "śmietnika" jaki tworzy się w dziale "Na każdy temat".
Pozdrawiam