Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jeśli temat jeszcze nie zamknięty to proszę o dalsze istnienie i rozwijanie tematów związanych z Foto-zagadkami, Polska jest piękna czy Kwiaty.Może po prostu przenieść te tematy do działu uzdrowiska . liczę na inwencje Admina . To fajne tematy poniekąd edukacyjne . Choć ostatnio z różnych powodów mniej odwiedzane ale potrzebne .
Byliście O żalach z powodu braku śledzi też czytałem. Gdyby tak było, to żadne restrykcje nie byłyby potrzebne, a śledzie można by zobaczyć przed konsumpcją. Jak już wspominałem, zależy mi na tym by nie robić totalnego śmietnika wrzucając na forum każdy obrazek jako się nawinie.
Pozdrawiam
jeszcze bym w każdym dziale akceptował, gdyby to były własne fotografie lub własnoręcznie wykonane grafiki ...
byle nie kalkomania na poziomie przedszkola ...
czy zainteresowani potrafią wykazać klasę i poziom ?
...
samo życie i już...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...