Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Beab Jaki szpital wybrać to zależy od rodzaju schorzenia - np układ ruchu , sprawy kardiologiczne , stany po różnego rodzaju operacjach , neurologia i można by wymieniać jeszcze wiele innych schorzeń . Napisz w jakim zakresie ma być ta rehabilitacja . To może coś Ci podpowiemy . Pozdrawiam
Ponawiam moje pytanie:-) Dostalam skierowanie od reumatologa na oddzial rehabilitacyjny.
Oczywiscie chodzi o narzad ruchu.
Moze ktos podpowie gdzie dalej ze skierowaniem.
Operacje kregoslupa odwlekam jak dlugo sie da:-) pozdrowionka
Witam Beab,z reguły tak jest że lekarz prowadzący wystawia skierowanie na Oddział Rehabilitacyjny podany przez pacjenta-tak przynajmniej było i jest w moim przypadku,po otrzymaniu go umawiam się na wizytę kwalifikacyjną na danym Oddziale i po zakwalifikowaniu czekam na telefon w sprawie terminu przyjęcia,tak więc powinnaś zrobić rozeznanie o takich oddziałach i terminach w jakim przyjmują,opisuję swój przypadek-znając życie i Polskie zwyczaje to w innych rejonach Naszego Kochanego Kraju-może być różnie,mam nadzieję że będzie odzew na Twoje pytanie i będziesz miała jasność sprawy,Pozdrawiam Zdrówka Cennego Życzę
Beab,wyboru za dużego to nie masz.Ja już złożyłam dokumenty,szanowna komisja lekarska zaakceptowała,zakwalifikowała na TRYB PILNY.....okres oczekiwania 7 lat.(2012 rok)
Witam ja też złożyłam już w niosek tzn wysłałam bo jak dzwoniłam czy mam osobiście dostarczyć to miła pani powiedziała mi że nie potrzebnie wystarczy jak wyślę kopie dokumentów i oryginał skierowania więc tak zrobiłam i że oni się odezwą więc czekam czy mnie zakwalifikują .....
Jeszcze słowo-nie wiem czy w tym przypadku jest rejonizacja-tzn czy można tylko ubiegać się o pobyt w obrębie województwa-tak czy siak warto wziąć sprawy w swoje ręce po uprzednim zrobieniu wywiadu na temat terminów
Felice pisze:Beab,wyboru za dużego to nie masz.Ja już złożyłam dokumenty,szanowna komisja lekarska zaakceptowała,zakwalifikowała na TRYB PILNY.....okres oczekiwania 7 lat.(2012 rok)
Witam Felice jeśli możesz napisz nam gdzie składałaś lub gdzie składać będą inni okresy
oczekiwania , zapewnie wszystkim informacja będzie potrzeba pozdrawiam