Kto do Ustronia 24IV-15V ???

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Atena
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2015 21:48
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Kto do Ustronia 24IV-15V ???

Post autor: Atena »

Czas do wyjazdu tuż, tuż...I nikt nie zmierza do pięknego Ustronia...? :( mój sceptycyzm zaczyna sięgać zenitu...
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Re: Kto do Ustronia 24IV-15V ???

Post autor: jurand40 »

Trochę cierpliwości na pewno ktoś się odezwie
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Witaj Ateno!Ja jadę do Ustronia ale tydzień po Twoim powrocie.Mam skierowanie do Złocienia i bardzo Cię proszę zasięgnij języka dotyczącego tego sanatorium i proszę Cię bardzo napisz swoją opinię.A Ty do jakiego sanatorium jedziesz? Życzę miłego pobytu,dobrych zabiegów i miłego towarzystwa.
Atena
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Tofiko ??? ale oryginalnie się nazwałeś/aś . Jadę do Elektrona, trochę słabo, w skierowaniu prosiłam o Równicę. Ale wiesz, mogłam wylądować w jakiejś mieścinie a parkiem i ławeczkami :(( Ustroń jest piękny, byłam zimą, fajna baza wypadowa, chodzenie po górkach. Jestem z Gdańska, więc cieszę się i liczę na zwiedzanie okolicy. Złocieniec, z tego co się orientuję, to podobnie jak Elektron i kilka innych takie szpiczaste budynki. Oczywiście,że na miejscu zrobię rekonesans i napiszę Ci. Zabieram laptopa, zatem będziemy w kontakcie.
Atena
Kuracjusz
Kuracjusz

Cześć Jurand...hm na z takim imponującym stażem sanatoryjnym :)), to pewnie umiesz uzbroić się w cierpliwość. No wiesz kobiety z natury mniej cierpliwe hm a może i nie :). Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam. :serce:
tofiko2
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 10:48

Post autor: tofiko2 »

Ateno będę z niecierpliwością czekała na odzew od Ciebie już z Ustronia.Życzę z całego serca samych dobroci i udanego turnusu.
ODPOWIEDZ