Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
marta15361
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2013 07:07
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: marta15361 »

Nfz wziely sie mocno do pracy od rana juz 40 w dol. Obecnie mam nr 1053:) na przydzial jeszcze pewnie sobie poczekam
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

ale się wzieli za robote u mnie narazie +1 :( :( :( :(

+
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Kociu , czy masz nr. 1? Uwaga na Sopot lesnik , jestem tu od 30 .04, makabra niestety opinie byly prawdziwe .Cale szczescie ze ludziska super .Jedzonko znosne , obsluga bazy zabiegowej stara sie jak moze, cala reszta do d......y.W czternasto metrowym pokoju ustawione trzy tapczaniki, syf smrud i brud- koszmar.Osrodek znajduje sie w samym lesie ,ok. 5 km. od centrum. Przez dwa dni szukalismy, dojscia do morza innego niz przy molo.K bo admin mnie wywali SZKOLA PRZETRWANIA :shock: :shock: :shock: Pozdrawiam z zalanego deszczem Sopot i zycze udanych przydzialow.Ela :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

W łódzkim do południa huśtawka, dwa do przodu, trzy do tyłu ;) :D Teraz nareszcie drgnęło.... miałem nadzieję na rozpoczęcie majowego odliczania od czterocyfrowego numeru, ale się nie udało. Może jutro zobaczę wreszcie 9 z przodu :D Obok swojego numerka bacznie obserwuję numer osoby o podobnym profilu schorzenia, która złożyła wniosek 2 stycznia 2014 - na chwilę obecną ma numer 980 i jeszcze brak przydziału. Może uda mi się ustalić przy jakim numerze następuje przydział do konkretnego sanatorium. :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Wiesniaczkaela myślę,że musi być nieciekawie skoro aż 4 posty poszły ;) Nie patrz na warunki bo nic już nie da się zmienić a przetrwać trzeba. Szukaj fajnych ludzi to Ci wszystkie niedogodności wynagrodzi. Trzymaj się!!!
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

U mnie na rehabilitację szpitalną jest taka zaobserwowana zależność - jednego dnia spada kilkadziesiąt,potem wzrost o kilka numerków,potem w zasadzie stagnacja ze spadkiem po 1.Czyli rehabilitacja przydzielana jest hurtowo raz na 28 dni.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51

Post autor: kociu »

W łódźkim dziś u mnie spadło 20 numerków :lol: :lol:
obecnie mam 118 poszpitalne leczenie ;) ;)
senma
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2015 08:44

Post autor: senma »

violet58 pisze:W łódzkim do południa huśtawka, dwa do przodu, trzy do tyłu ;) :D Teraz nareszcie drgnęło.... miałem nadzieję na rozpoczęcie majowego odliczania od czterocyfrowego numeru, ale się nie udało. Może jutro zobaczę wreszcie 9 z przodu :D Obok swojego numerka bacznie obserwuję numer osoby o podobnym profilu schorzenia, która złożyła wniosek 2 stycznia 2014 - na chwilę obecną ma numer 980 i jeszcze brak przydziału. Może uda mi się ustalić przy jakim numerze następuje przydział do konkretnego sanatorium. :D

W łódzkim NFZ aktualnie przydzielane są skierowania z trzeciego tygodnia grudnia 2013 r , z tym, że przydziały idą dwutorowo, jednocześnie przydzielane są również skierowania ze stycznia 2014r, nie wiem może tych osób, które jadą do sanatorium po raz pierwszy. Pewnie dlatego przydziały z kolejki wyświetlają się przy bardzo niskich numerach zwykle ok 200-300. Ja w końcu się doczekałam. W chwili przydziału miałam numer ok 150. Opłacało się jednak czekać półtora roku. Jadę do Równicy w Ustroniu, VII oddział sanatoryjny, w drugiej połowie czerwca.
Pozdrawiam, jednocześnie dziękując za wiele wspaniałych postów, które dużo mi nieraz pomogły.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Senma :kwiat: miłego wypoczynku :D
O tej porze pięknie będzie w Ustroniu :)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

senma pisze:W łódzkim NFZ aktualnie przydzielane są skierowania z trzeciego tygodnia grudnia 2013 r , z tym, że przydziały idą dwutorowo, jednocześnie przydzielane są również skierowania ze stycznia 2014r................
W mazowieckim jeszcze nie rozpatrują , a nawet nie weryfikują sierpnia 2013r. :evil: :evil: :evil:
Zablokowany