Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bozena5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2015 11:30
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf

Post autor: bozena5 »

Celina53 pisze:cosik mi się zdaje ze na całym Gryfie będę samiuteńka :roll: :( .....calutki basen tylko dla mnie :P
zabierz mnie z sobą.... ;)
Celina53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2015 17:01
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 27

Post autor: Celina53 »

witaj Bożenko ....zabrałabym Ciebie bez mrugnięcia okiem.......ale jak mi wodę wychlapiesz to co zrobię?:))) :D zresztą sama nie długo jedziesz ...a dwa turnusy jednego roku ;) nie uchodzi ... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Celinko, zapewniam że nie będziesz tam sama,będzie z Tobą ponad..... 400 kuracjuszy :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 122 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Atina »

W Gryfie na brak ludzi nie można narzekać :roll: ponad 400 koleżanek i kolegów :lol:
Napiszcie po powrocie jak tam jest obecnie... pozdrawiam.
Celina53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

witajcie:))))..............jak będzie tam 399 to nie wiem czy będę mogła WAM darować brak tej najważniejszej...... :kwiat: :kwiat: :kwiat: ...pozdrawiam ...i powiem Wam na uszko że ja to wszystko wiem..... :D
bozena5
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2015 11:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: bozena5 »

Celina53 pisze:witaj Bożenko ....zabrałabym Ciebie bez mrugnięcia okiem.......ale jak mi wodę wychlapiesz to co zrobię?:))) :D zresztą sama nie długo jedziesz ...a dwa turnusy jednego roku ;) nie uchodzi ... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Witaj Celinko....masz rację, dwa turnusy w jednym roku to przesada....niech inni też pojadą....może innym razem pojedziemy do tego samego sanatorium....pozdrawiam... :kwiat:
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Witam,
czy ktoś z Was wyjezdzał na turnus ZUS z Łodzi. Planuję złozyć taki wniosek w okolicach m-ca sierpnia. Czy wiecie ile wynosi okres oczekiwania na wyznaczenie terminu komisji lekarskiej - orzecznika ZUS na zakwalifikowanie na taki turnus. Zakładając że decyzja orzecznika będzie pozytywna jak długo będę czekała na termin i miejsce wyjazdu.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Słyszałam, że w Poznaniu od złożenia wniosku po 2 tygodniach jest Komisja lekarska o przyznaniu wyjazdu a potem idzie się do innego pokoju i można ustalic termin i miejsce wyjazdu. Oczywiście w ramach mozliwości ZUS. Czy w Łodzi odbywa się to podobnie? Będe wdzięczna za kazdą info
Awatar użytkownika
Ela46
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2012 23:45
Staż sanatoryjny: 20

Post autor: Ela46 »

[quote="Atina"]W Gryfie na brak ludzi nie można narzekać :roll: ponad 400 koleżanek i kolegów :lol:
Napiszcie po powrocie jak tam jest obecnie... pozdrawiam.
Witaj w Gryfie dużo ludzi!!!!!!! Po zatem, baza zabiegowa, obsługa super;) Potańczyć jest gdzie,,Towarzystwo, zależy;(,,Polecam w Podhalu pyszną rybkę,, i serniczek;) Pozdrawiam spokojnego wypoczynku i miłego towarzystwa;) Pozdrawiam;) ;) ;)
Celina53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie:)...już się zobowiązałam do tego że napisze najbardziej obiektywnie jak potrafię:)....sobota spadła z kalendarza...jeszcze niedziela i poniedziałek :P i w drogę :P .Dziękuję za umilanie mi oczekiwania...serdecznie WAS pozdrawiam....i do zaczytania:))))a może do zobaczenia tam na miejscu :D :kwiat:
ODPOWIEDZ