Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, dostałam skierowanie do Wysowa zdroj 95, na 8.04 , czy ktos tam byl albo jedzie , na zdjeciach osrodek super, ale rzeczywistosc moze byc inna, pozdrawiam
na stronie ZUS jest mapka miejscowości gdzie ZUS kieruje na leczenie, mam pytanie czy gdzieś można znaleźć nazwy ośrodków gdzie kieruje ZUS, z którymi ma podpisane umowy. Pozdrawiam wszystkich na forum.
witaj a z jakiego miasta zus wysyla do Muszyny, mozesz napisać monia0410, bo ja dostalam z chorzowa , a Muszyna to blisko Wysowe zdroj, a ja tam dostalam, pozdrowka