Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ile czasu jest na zabiegi to zależy ile dziennie zabiegów jeśli sanatorium to 3 dziennie po ile minut
czy zabiegi są na miejscu jeśli trzeba dochodzię to wiemy ile czasu nam potrzeba na dojście na zabiegi też doliczamy czas na rozebranie
i ubranie jeśli to wszystko razem policzymy to nam wyjdzie ile czasu potrzebujemy .Jeśli rehabilitacja w szpitalu uzdrowiskowym
28 dniowa to 4 zabiegi dziennie tak samo jak wcześniej pisałam Jeśli chodzi o leczenie w szpitalu uzdrowiskowym 3 zabiegi dziennie
Ja również zawsze do sanatorium przyjeżdzam wcześnie rano i zabiegi są do południa piszcie dalej pozdrawiam
iwciaa pisze:Ale to Ja jadę do sanatorium a dziecko tylko mi będzie towarzyszyć (nie mam go z kim zostawić) i dlatego pytam o te zabiegi, bo chciałabym chociaż popołudnie mieć wolne. A jak jest z zabiegami z Zusu? Dużo ich jest ? Można normalnie opuszczać sanatorium, czy w sobotę też są zabiegi?
Iwciu ja myślę że jak udało Ci się załatwić pobyt z dzieckiem w sanatorium z ZUS to też uda Ci się dogadać tam na miejscu z osobami planującymi zabiegi by spojrzały przychylnym okiem na tą specyficzną sytuację ( raczej rzadko się zdarza pobyt z dzieckiem na kuracji z ZUS ) ....z pewnością nie będą tak nie czuli żebyś nie mogła poświecić popołudnia dla swej pociechy Oczywiście można wychodzić z obiektu , nawet wręcz wskazane , w sobotę są zabiegi , niedziela oczywiście wolna .Będzie dobrze tego Ci życzę