Ile czasu dziennie mniej więcej przeznaczone jest na zabiegi

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Ile czasu dziennie mniej więcej przeznaczone jest na zab

Post autor: grazynamackowiak »

Witam ile czasu jest na zabiegi to zależy ile dziennie zabiegów jeśli sanatorium to 3 dziennie po ile minut
czy zabiegi są na miejscu jeśli trzeba dochodzię to wiemy ile czasu nam potrzeba na dojście na zabiegi też doliczamy czas na rozebranie
i ubranie jeśli to wszystko razem policzymy to nam wyjdzie ile czasu potrzebujemy .Jeśli rehabilitacja w szpitalu uzdrowiskowym
28 dniowa to 4 zabiegi dziennie tak samo jak wcześniej pisałam Jeśli chodzi o leczenie w szpitalu uzdrowiskowym 3 zabiegi dziennie
Ja również zawsze do sanatorium przyjeżdzam wcześnie rano i zabiegi są do południa piszcie dalej pozdrawiam :kwiat: :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

iwciaa pisze:Ale to Ja jadę do sanatorium a dziecko tylko mi będzie towarzyszyć (nie mam go z kim zostawić) i dlatego pytam o te zabiegi, bo chciałabym chociaż popołudnie mieć wolne. A jak jest z zabiegami z Zusu? Dużo ich jest ? Można normalnie opuszczać sanatorium, czy w sobotę też są zabiegi?
Iwciu ja myślę że jak udało Ci się załatwić pobyt z dzieckiem w sanatorium z ZUS to też uda Ci się dogadać ;) tam na miejscu z osobami planującymi zabiegi by spojrzały przychylnym okiem na tą specyficzną sytuację ( raczej rzadko się zdarza pobyt z dzieckiem na kuracji z ZUS ) ....z pewnością nie będą tak nie czuli żebyś nie mogła poświecić popołudnia dla swej pociechy :D Oczywiście można wychodzić z obiektu , nawet wręcz wskazane , w sobotę są zabiegi , niedziela oczywiście wolna .Będzie dobrze tego Ci życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Ja osobiście do obiadu miałam zaliczone wszystkie zabiegi, a po obiadku już luzik :)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

aqula pisze:Ja osobiście do obiadu miałam zaliczone wszystkie zabiegi, a po obiadku już luzik :)
I w ten sposób można sobie zaplanować zajęcia na popołudnie np wycieczki ,spacery... :)
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8