Głodnemu chleb na myśliBosman pisze:Co to znaczy "imprezki" w pokojach? Ciche imprezki?
W domyśle - z alkoholem???
CICHE IMPRESKI W POKOJACH
-
forumowicz
Re: CICHE IMPRESKI W POKOJACH
-
forumowicz
Pudło panienko, nie piję alkoholuAgaC pisze:Głodnemu chleb na myśliBosman pisze:Co to znaczy "imprezki" w pokojach? Ciche imprezki?
W domyśle - z alkoholem???![]()
-
forumowicz
Wiem. Większość naszego społeczeństwa łyka aż niemiłoptaszyna pisze:Bosman w takim razie rzadkim okazem jesteś
-
forumowicz
Wiem, to widać po pierwszym spojrzeniuAgaC pisze:A ja piję chłoptasiu
Lubię winoI cydr
-
forumowicz
Nie ma to jak samemu sobie odpowiadać na posty.Bosman pisze:Wiem. Większość naszego społeczeństwa łyka aż niemiłoptaszyna pisze:Bosman w takim razie rzadkim okazem jesteś
-
forumowicz
Rzadko spotykam osoby, które chlają wódę do nieprzytomności. Ludzie się delektują alkoholem, podnosi walory smakowe jedzenia, wprawia w miły nastrój, jest smaczny
A ludzie, którzy nawet ust nie moczą wydaja mi sie podejrzani. Z reguły mieli w przeszłości duży problem z alko- to tak z moich obserwacji.
-
forumowicz
Nie przypominam sobie,żebyśmy patrzyli sobie w oczyBosman pisze:Wiem, to widać po pierwszym spojrzeniuAgaC pisze:A ja piję chłoptasiu
Lubię winoI cydr
-
forumowicz
Kto mówi o oczach ?????AgaC pisze: Nie przypominam sobie,żebyśmy patrzyli sobie w oczy