Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jak opisała Simona było w porządku z resztą spaliśmy głowami do siebie:)....Co do ludzi fakt nasze stosunki były doskonałe pomijam fakt jednego,,krawaciarza,,niestety zdarzyła nam się czarna owca.pokoje w miarę.Posiłki pomijając że mi wejdzie wszystko nie polecam kotleta jajecznego;)....I najważniejsza ekipa rehabilitantów była aż za bardzo doskonała.Pozdrawiam wszystkich w szczególności Agnieszkę i Piotra moich meczy masażerów...
demon pisze:Jak opisała Simona było w porządku z resztą spaliśmy głowami do siebie:)....Co do ludzi fakt nasze stosunki były doskonałe pomijam fakt jednego,,krawaciarza,,niestety zdarzyła nam się czarna owca.pokoje w miarę.Posiłki pomijając że mi wejdzie wszystko nie polecam kotleta jajecznego;)....I najważniejsza ekipa rehabilitantów była aż za bardzo doskonała.Pozdrawiam wszystkich w szczególności Agnieszkę i Piotra moich meczy masażerów...
tak takspalismy glowami do siebie ,tylko w odzielnych pokojach ..... pokoj 119-120:)
demon pisze:hehe szybko łapałaś tenisa... Jeśli mnie ZUS znów wyśle gdzieś proszę od razu o tą samą ekipę:)
dziekuej DEMON ze tak twierdzisz ze zalapalam szybko tenisa:) staralam sie .... tez jesli mnie ZUS skieruje jeszcze raz do sanatorium to prosze o ta sama ekipe i miejsce:)
Buszmenka105 pisze:Witam. Mam skierowanie na 21 lutego 2013 roku na rehabilitację do "Sanatorium Jantar Gdańsk-Sobieszewo " , czy ktoś z was się może wybiera w tym samym terminie.
A tak ogólnie wie ktoś z was jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać. Aga
Ja też mam ten termin Przeczytałam opinie i spisałam rzeczy potrzebne do przeżycia jak chcesz, mogę ci je podać