Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
QINTO
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2013 14:12

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: QINTO »

POZDROWIENIA Z POKOJU...... HE HE ZASTANAWIAJCIE SIE TERAZ KTO TO :lol: 2PIETRO JEST WOGÓLE OK HE HE HE HE SUPER KLIMAT
demon
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2012 20:16

Post autor: demon »

Simona a może w tenisa pogramy:)??
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

Jak opisała Simona było w porządku z resztą spaliśmy głowami do siebie:)....Co do ludzi fakt nasze stosunki były doskonałe pomijam fakt jednego,,krawaciarza,,niestety zdarzyła nam się czarna owca.pokoje w miarę.Posiłki pomijając że mi wejdzie wszystko nie polecam kotleta jajecznego;)....I najważniejsza ekipa rehabilitantów była aż za bardzo doskonała.Pozdrawiam wszystkich w szczególności Agnieszkę i Piotra moich meczy masażerów...:)
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lis 2012 00:08

Post autor: SIMONA »

demon pisze:Simona a może w tenisa pogramy:)??
no mozemy tylko gdzie teraz zagramy w tego tenisa... a moglam sie jeszcze nauczyc sporo od Ciebie tych serwow:) heh
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz

demon pisze:Jak opisała Simona było w porządku z resztą spaliśmy głowami do siebie:)....Co do ludzi fakt nasze stosunki były doskonałe pomijam fakt jednego,,krawaciarza,,niestety zdarzyła nam się czarna owca.pokoje w miarę.Posiłki pomijając że mi wejdzie wszystko nie polecam kotleta jajecznego;)....I najważniejsza ekipa rehabilitantów była aż za bardzo doskonała.Pozdrawiam wszystkich w szczególności Agnieszkę i Piotra moich meczy masażerów...:)
tak takspalismy glowami do siebie ,tylko w odzielnych pokojach ..... pokoj 119-120:)
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

hehe szybko łapałaś tenisa...:) Jeśli mnie ZUS znów wyśle gdzieś proszę od razu o tą samą ekipę:)
SIMONA
Kuracjusz
Kuracjusz

demon pisze:hehe szybko łapałaś tenisa...:) Jeśli mnie ZUS znów wyśle gdzieś proszę od razu o tą samą ekipę:)
dziekuej DEMON ze tak twierdzisz ze zalapalam szybko tenisa:) staralam sie .... tez jesli mnie ZUS skieruje jeszcze raz do sanatorium to prosze o ta sama ekipe i miejsce:)
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

Qinto a co to za tajemnice:)
demon
Kuracjusz
Kuracjusz

W sumie już jest po nas turnus ciekawe jak oni sobie radzą:).........
arleta
Na forum od: 30 sty 2013 14:38

Post autor: arleta »

Buszmenka105 pisze:Witam. Mam skierowanie na 21 lutego 2013 roku na rehabilitację do "Sanatorium Jantar Gdańsk-Sobieszewo " , czy ktoś z was się może wybiera w tym samym terminie.
A tak ogólnie wie ktoś z was jak tam jest i co trzeba ze sobą zabrać. Aga :)

Ja też mam ten termin :) Przeczytałam opinie i spisałam rzeczy potrzebne do przeżycia :D jak chcesz, mogę ci je podać
ODPOWIEDZ