Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie wiem niestety nic na ten temat Mojej teściowej usunęli kawał płuca z powodu raka kilka lat temu ,początki po operacji były trudne ale teraz żyje całkiem normalnie .Zdrówka życzę i trzymaj się ,najgorszy jest strach spowodowany niewiedzą
Ponoc nowa metoda polega na bezposrednim trafianiem w chore komorki omijajac zdrowe .Jest mniej inwazyjna i bardziej skuteczna niz tradycyjna chemioterapia.Obrazowo mowiac strzal i zabicie komorek atypowych.Tak to mi przedstawiono , kiedy poprosilam znajomego aby mowil po ludzku .Atakuja wybiorcza zatrzymujac rozrost komorek nowotworowych.Zycze sily w walce .Pamietaj RAK TO NIE WYROK wiem co mowie Zyje juz prawie 14 lat po 2-ch operacjach i nie daje sie temu s.........owi.Trzeba go wyp.....yc jak nieproszonego goscia.Bedzie ok. jato wiem bo jam dobra czarownica