Wyjazdy ,spotkania ,i inne A ZDROWIE?

Tu można porozmawiać o swoich schorzeniach i być może uzyskać porady innych użytkowników forum nasze sanatorium.
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Re: Wyjazdy ,spotkania ,i inne A ZDROWIE?

Post autor: mariolaa »

"trzeba się bacznie sobie przyglądać i reagować zanim będzie za późno,i nie odkładać" to prawda co napisałeś Andrzeju. To tak jakbym słyszała lekarza podczas mojego pobytu w szpitalu - lepiej wezwać pogotowie jeden raz za dużo, nawet niepotrzebnie, niż jeden raz za mało. Także nie warto zrażać się zachowaniem niektórych osób na pogotowiu, że wzywamy niepotrzebnie, to przecież nieraz ważne są chwile abyśmy zostali uratowani. U mnie los tak pokierował, że bliska mi osoba nie odpuściła i wezwała pogotowie, przyjechali bardzo szybko i może właśnie dzięki temu jestem tutaj.Także dopisuję tutaj badania z zakresu krzepliwości krwi i proponuję pilnować badań w szczególności przed operacjami a następnie po zabiegach, operacjach aby zostały podane leki przeciwkrzepliwe z heparyną. Życzę wszystkim zdrowia oraz radosnych spotkań i wyjazdów. :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Wyjazdy ,spotkania ,i inne A ZDROWIE?

Post autor: grazynamackowiak »

Temat nasze zdrowie chyba tematem najważniejszym bo cóż cęnniejszego niż nasze zdrowie jestem w trakcie leczenia
specjalistycznego więc badania byly robione ,wiemy jakie wyniki badań podstawowych inne .Oczekuje również z wyznaczonym
terminem wyjazdu szpitala uzdrowiskowego więc lepiej nie moge dbać o swoje zdrowie mam pod kontolą czego wszystkim
życzę pozdrawiam piszcie dalej :kwiat: :)
ODPOWIEDZ