kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: koko »

ibizka pisze:To ja- piąta gałąz z lewej strony. Kto powróży ? Kiedy pojadę do sanatorium ?
ibizka jak jesteś z Małopolskiego to ci powiem kiedy pojedziesz!!! z pomyłką do jednego miesiąca.Bo są różne przypadki a to zwroty a to ktos rezygnuje a to choruje itd
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mamylka »

Witam!
Pierwszy raz na forum. Wrzesień 2011 złożony wniosek, miało być narządy ruchu a napisali reumatologia (NFZ Warmińsko -Mazurskie) 30.01.2013 nr 2275 - Wczoraj patrzę a tam pokazał się komunikat - "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI/AKTUALIZACJI DANYCH MEDYCZNYCH PO 18 MIESIĄCACH OD DATY JEGO WYSTAWIENIA". Ciekawe jak długi będzie okres oczekiwania po weryfikacji. Może ktoś jest z Warmińsko-Mazurskiego bo słyszałam,że są różne okresy oczekiwań.
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

samanta pisze:Koko obyś miał rację ,ostatnio byłam w pazdzierniku i trafiłam na piękną złotą jesień, teraz liczę na wyjazd nad morze więc z września byłabym bardzo zadowolona . Pozdrawiam
Ja kiedys byłem we wrześniu nad morzem .Pogoda była cudna ludzie na plazy i sie kąpalismy jeszcze a byłem do 21 września i ten ostatni dzien jeszcze z rana na plaży.Tak trafiliśmy że cudo bylo!! :D Ale czy to sie kiedys powtórzy :cry: hahah.A wrzesien to taki miesiąc że nie ma juz raczaj turystów tylko sanatoryjni przeważnie i o to chodzi!!!Maj też fajny ale nie to co wrzesien,ale to moja opinia!!!
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Jestem z NFZ wielkopolska .Zrobiłam sobie kawę i wróżę z fusów! :D
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

ibizka pisze:Jestem z NFZ wielkopolska .Zrobiłam sobie kawę i wróżę z fusów! :D
No to z ciebie czarownica !!napisz do NFZ to dostaniesz od razu hahaha przydział .No bo jak wróżysz z fusów to w sanatorium bedziesz wróżyła wszystkim za odpłatą -kiedy wyzdrowieją!!
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Witam. U mnie na teraz jest 17500. Pismo z NFZ datowane jest na 06.10.2011 r. czyli u mnie 06.06.2013 mija 18 miesięcy. Co oznacza że w tym tępie pojadę przed upływem magicznych 18 miesięcy, Sądzę, że może to nastąpić marzec/kwiecień. Ale czas pokaże jak będzie w rzeczywistości.
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

Witam Ibizka,wstaw wodę na jeszcze 2 kawy ,zaraz wpadnę z żoną to nam też powróżysz ,jestem tez z NFZ Wielkopolska i oczekuje na zmianę statusu ,tylko ja z nr. jestem blizej wylotu wraz z Jaśminą Darkiem i Olą ,a jak dobrze wywróżysz to i Ty do nas dolączysz/ na dzisiaj mam 2030 ciekawe co pokaze nam poniedzialek /Pozdrawiam
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Proszę o udzielenie informacji ile można oczekiwać na poszpitalne z NFZ w Słupsku tak w przybliżeniu czy też są numerki czy może jakiś inny system i w jakim terminie powiadamiają o terminie :shock:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Ustawowo jest do 6 miesięcy , ale nie jestem z tego NFZ-tu :)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Chodzi o NFZ w Słupsku ustawowo to wiem ale każdy NFZ rozpatruje inaczej może ktoś z tamtych terenów podzieli się informacją ile czekał i na jakiej zasadzie się to odbywa dziękuje z a udzielone informacje :!:
Zablokowany