Walizka kurierem?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Walizka kurierem?

Post autor: aqula »

Sama wysyłałam kurierem walizkę ...owinęłam ją folią strech...doszła w stanie nienaruszonym ... Paczka doszła w dniu mojego przyjazdu popołudniu, nie musiałam tego dźwigać. Opłata za nadanie przesyłki jest niska więc warto :-) :-)
graza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: graza »

Felice, bardzo prosze o informacje na private o wysyłce walizki
Wyjezdzam pod koniec lipca. Z gory bardzo dziekuje Graza :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Nie wiem dlaczego nie możecie napiać na forum z jakich firm korzystacie może to reklama ???????? Ale i ja bardzo , bardzo proszę o informację . Armi , Graza czy ktoś inny co korzystał wrzućcie mi na private proszę i dziękuję :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja mogę napisać jak admin nie wyrzuci linku
[link]
Wszystkim kto chciał napisałam.Parę osób poza mną już skorzystało i byki zadowoleni.Ja korzystam z ich usług już kilka lat.Tanio,bez obsuw,zabierają paczkę z domu,dostarczają na miejsce wskazane.Paczka zamówiona przed 12 ma gwarancję dostawy na następny dzień.W piątek do 12 jest na poniedziałek.Przede wszystkim koszt nie jest wysoki.Paczka 30 kg to koszt 18,80.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2015 22:37 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto link. Wystarczy wpisać w google 'firmy kurierskie' jest ich trochę.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Bardzo Ci dziękuję :kwiat: :) Ja wysyłałam pocztą ale jednak jest to pewien kłopot kurierem z pewnością wygodniej. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

ja też wysyłam walizkę kurierem :) i bez problemu zawsze dochodzi na czas :lol: :lol: jest portal internetowy [link] i tam wszystkie opcje są :D znalazłam ją dawno temu i korzystam tylko i wyłącznie z tego portalu :kwiat: :D :D
Ostatnio zmieniony 12 lip 2015 22:31 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witajcie :kwiat:
Posejdon w Kołobrzegu nie przyjmuje walizek...wiem bo kolega jechał i mu odmówili...dlatego warto zadzwonić i się zapytać...sama sie zdziwiłam i weszłam tam i zapytałam..potwierdzili...nie mają pomieszczenia do przechowywania bagaży :( :shock:
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

malgorzatas pisze:Witajcie :kwiat:
Posejdon w Kołobrzegu nie przyjmuje walizek...wiem bo kolega jechał i mu odmówili...dlatego warto zadzwonić i się zapytać...sama sie zdziwiłam i weszłam tam i zapytałam..potwierdzili...nie mają pomieszczenia do przechowywania bagaży :( :shock:

no tak ale jak ktoś jedzie dzień wcześniej przed turnusem walizkę można wysłać w tym dniu i jak się będzie już w pokoju kurier zadzwoni i dostarczy ją ......ja tak robię i nigdy nie miałam problemów z tym .... :D :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Oczywiście że tak może być...czekać na walizkę w sanatorium...i nikt się nie doczepi..pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

....Jest opcja dostawy w godz PRIORYTETOWYCH czyli 8-15 i po godz 15,00 do 19,00 o nawet 50% tańsza opcja.
Dlatego najbardziej opcjonalna funkcja to dostawa po godz 15,00 z zaznaczonym NUMEREM telefonu odbiorcy czyli swoim.
Wielu Kurierów gdy ma wpisana ta opcję dostarcza HURTOWO nawet po kilka walizek.
Ostatnio nawet byłem świadkiem gdy do czy pod Perłę podjechał Kurier ze znanej firmy i wykonywał telefony a kuracjusze odbierali nawet bez pośrednictwa personel sanatoryjnego.
Podobnie było w dniu wyjazdu
ODPOWIEDZ