Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiesz, w Walentynki zrobiono u nas w pracy ankietę i okazało się, że jestem najbardziej pożądanym facetem w firmie.
- No to powinieneś się cieszyć!
- Taaa, jasne! U nas pracują sami mężczyźni...
- Haloooo, pogotowie!!!! Żona leży w kuchni nieprzytomna, co mam robić?
- Najpierw proszę się uspokoić....
- .....
- .....
- .....
- Halo? Jest Pan tam????
- Jestem. Ok, już jestem spokojny, co dalej?
- Jest Pan obok żony?
- Nie. Przecież miałem się uspokoić. Siedzę w wannie,
kąpię się i popijam piwko....
- Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej.
- I jak?
- A weź k...wa lepiej nie pytaj.....
- Co się stało????
- Teraz będę musiał pracować.
Bardzo pózno w nocy pijany facet wraca do domu .Dzwoni do drzwi,ale żona nie chce mu otworzyć. Mąż czekając,mówi: -Koochanie ,ooootwórz Przniosłem buuu...bukiet najpiękniejszych róż na świecie,dla najpiekniejszej kobiety na świecie.Żona otwiera drzwi,a facet od razu do sypialni. -A róże gdzie -pyta żona. -A gdzie najpiękniejsza kobieta na świecie