Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie, wybieram się tam z NFZ na przełomie sierpnia/września.
Będę wdzięczna za informacje o warunkach "zabiegowo/mieszkaniowo/stołówkowych" . Czy w pokojach są ręczniki i - może nawet - suszarki do włosów?
I - jak tam jest z przydzielaniem pokoi? Czy trzeba być dużo wcześniej (nie wiem - już nocy? hahaha ), żeby dostać jakiś fajny, albo w ogóle - jakie są zasady ich przydzielania?
LEA57 pisze:Witajcie, wybieram się tam z NFZ na przełomie sierpnia/września.
Będę wdzięczna za informacje o warunkach "zabiegowo/mieszkaniowo/stołówkowych" . Czy w pokojach są ręczniki i - może nawet - suszarki do włosów?
I - jak tam jest z przydzielaniem pokoi? Czy trzeba być dużo wcześniej (nie wiem - już nocy? hahaha ), żeby dostać jakiś fajny, albo w ogóle - jakie są zasady ich przydzielania?
W zeszłym roku był tam mój kolega...był bardzo zadowolony...jechał dzień wcześniej...i nie miał żadnych zastrzeżeń..pozdrawiam
Dziękuję malgorzatas, to miła wiadomość jan19557 - Aż taka blondynka nie jestem, żeby nie wiedzieć o takiej opcji Pytam, bo chodzi mi o różne informacje praktyczne, a nie o takie oficjalne, od właścicieli/zarządców sanatorium
Pokojów 1 i 2 osobowych jest jak na lekarstwo. Z recepcją najlepiej rozmawiać w nocy (poważnie), pracują całą dobę i chętnie rozmawiają przez telefon. Ogólnie sanatorium
ze średniej półki. Powodzenia
LEA57 pisze:Witajcie, wybieram się tam z NFZ na przełomie sierpnia/września.
możesz napisać najświeższe info o Posejdonie - jadę tam za 5 dni
będę wdzięczna za każde info